Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
Kraljica modnih pisti, u Yamamay kampanji, pozirala je pred objektivom jednog od najistaknutijih modnih fotografa - Maria Testina.

Video box 1

Naomi Campbell zvijezda nove Yamamay kolekcije

Kraljica modnih pisti, u Yamamay kampanji, pozirala je pred objektivom jednog od najistaknutijih modnih fotografa – Maria Testina.

Nova Yamamay božićna kolekcija savršeno je prikazana kroz zavodljiv pogled, besprijekornu kožu i impresivno tijelo prvog britanskog super modela – Naomi Campbell. Buntovna, snažnog, neovisnog duha i inspirativne snage, jedna od najprepoznatljivih modnih ikona, poznata kao Crna pantera, obilježila je svijet mode te postala prvi tamnoputi model na naslovnici prestižnih časopisa poput Time magazina i Vougea.

00040_150909_062_MT

Kraljica modnih pisti, u Yamamay kampanji, pozirala je pred objektivom jednog od najistaknutijih modnih fotografa – Maria Testina. Za ovu kampanju, osim fotografskog umijeća, Mario Testino pokazao je kako je prije svega umjetnik, komunikator, ali i veliki profesionalac s dugogodišnjim iskustvom u svijetu modne industrije. Istinska poveznica između Naomi i Yamamaya prikazana je kroz zadivljujuće, senzualne, ali i slike ispunjene emocijom. Osim što igra glavnu ulogu u novoj kampanji, Naomi Campbell dizajnirala je jedinstvenu i limitiranu kolekciju “IAMNAOMICAMPBELL” koju prožima istinski duh jake, sexy i zavodljive žene obuhvaćene ovom jedinstvenom božićnom pričom.

Senzualno crne, sexy crvene i kraljevski ljubičaste nijanse obogaćene su luksuznim detaljima koji ovu kolekciju čine izrazito poželjnom. Ova ekskluzivna suradnja uključuje sedam linija koje se međusobno razlikuju, ali svaka od njih ima zajednički element – senzualnost koja je neizostavni element DNK Naomi Campbell.

Više

Trendovi

Yamamay dodaje slavnu talijansku pjevačicu Elettru Lamborghini popisu posebnih suradnji i lansira ograničenu kolekciju “Elettra Lamborghini za Yamamay” inspiriranu snažnom osobnošću i svestranim stilom...

Zanimljivosti

Modna tražilica GLAMI u svojem je istraživanju predstavila prošlogodišnje rezultate, nadolazeće trendove i izazove u hrvatskom modnom e-commerceu.

Trendovi

Ono što možemo očekivati ovog proljeća pronašli smo u kolekcijama Mass obuće.

Moj dom

Spojem soje, kokosa i mirisnih ulja vodimo vas u Natalio avanturu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.