Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Napiši priču i osvoji nagradu

Transport Footwear i Jumbo Travel Services nagrađuju.

'Idem kamo me noge odnesu', često je šaljiv odgovor svih ljubitelja putovanja na pitanje 'Kamo putuješ?' No, što ako je to ostvarivo?

Zamislite da se u ulozi planera vašeg sljedećeg putovanja nađu – vaše cipele! Stvari ovako stoje; vi trebate napisati priču naslova ' Kad bi vaše cipele same mogle birati, kamo bi najradije otputovale' i možete osvojiti atraktivne nagrade.

Kreativnom pričom možete dobiti poklon-bon za kupnju cipela ili modnih dodataka u Transport Footwearu, ili wellness vikend iz ponude Jumbo Travel Servicesa.

Kako bi sudjelovali u nagradnom natječaju, autori trebaju napisati priču dužine maksimalno 1.800 znakova i u njoj opisati kako bi izgledalo zamišljeno putovanje po odabiru omiljenog para njihovih cipela – kamo bi one otputovale, s kim bi se družile, koje bi znamenitosti razgledavale i slične detalje.

Nagradni natječaj traje od 30. ožujka do 19. travnja, a natjecatelji mogu birati za koju se nagradu žele natjecati pa tako Transport Footwear troje natjecatelja nagrađuje poklon-bonom u iznosu od 1.000 kuna za kupnju u bilo kojoj Transport Footwear, Miss Sixty Accessories trgovini u Hrvatskoj, dok Jumbo Travel Servicesa troje natjecatelja nagrađuje wellness vikendom za dvije osobe iz svoje ponude.

Priče je potrebno poslati na adrese [email protected] (za wellness vikend) ili [email protected] (za poklon-bon) najkasnije do 19. travnja, a svi detalji akcije dostupni su na stranicama www.transport-footwear.com i www.jumbo-travel.hr.

Ovaj natječaj prati i poseban poklon za svakog kupca u trgovinama Transport Footwear i Miss Sixty Accessories od 31. ožujka do 19. travnja, a to je poklon-bon Jumbo Travel Servicesa u iznosu od 200 kuna za Tečajeve stranih jezika u inozemstvu – grupni polasci 2010.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Duh i tijelo

Koliko ste se puta pomislili, što će ljudi reći? Koliko puta niste rekli ili napravili nešto što ste željeli jer "nije red"?

She Book Club

Dječji klasik „Carevo novo ruho“ druga je bajka u Mozaikovoj slušaonici.

Obitelj

Što se promijenilo nakon što su postali roditelji na jučerašnjem druženju u Magic Baby-u otkrili su Mirna Medaković Stepinac, Elin Kostelić i Ivan Skorin.

Dobar posao

U sklopu otvorenja IZLOŽBE HRVATSKOG DIZAJNA 1718, u Muzeju za umjetnost i obrt održana je i svečanost dodjele nagrada i priznanja najboljim dizajnerskim radovima...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.