Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
grapefruit
grapefruit

Savjeti stručnjaka

Napitak s tri sastojka čisti organizam i “topi” masne naslage

Jedan od prirodnih napitaka, koji je najbolji prijatelj, kako kažu oni koji su ga probali, a koji topi masne naslage sastoji se od tri prirodna sastojka.

Jedan od prirodnih napitaka, koji je najbolji prijatelj, kako kažu oni koji su ga probali, a koji topi masne naslage sastoji se od tri prirodna sastojka.

Ova mješavina sagorijeva masnoću, a iskustvo korisnika kaže da je djelotvornija od bilo kog drugog recepta koji ćete naći na bespućima interneta. Pored toga što blagotvorno djeluje na “topljenje” masnih naslaga (osobito onih na trbuhu) i izbacivanje viška vode iz vašeg organizma, ovaj napitak znatno će utjecati i da celulit bude manje vidljiv.

Pomiješajte sve sastojke u blenderu i konzumirajte ujutro prije doručka.

Jabučni ocat važi za namirnicu koja je dobra za “topljenje” masti, a uz sve to, smanjuje i apetit. Kombinacija meda i jabučnog octa svakako se preporučuje za svakodnevnu konzumaciju. Osim toga, med ubija kiselost, ako vam to smeta. Grejpfrut također spada i citruse, koji osim što su zdravi i sadrže vitamin C, utječu i na to da lako dođete do željene težine.

Više

Savjeti stručnjaka

Grinje se mogu naći u gotovo svakoj kući, a ona igra veliku ulogu u alergijskim reakcijama, a najčešći su uzrok astme kod djece.

Trendovi

Uz FOREO skincare rutinu i vaša će koža procvjetati s dolaskom proljeća.

Savjeti i preporuke

Beessential noćni balzam formuliran je za sve godine, a pri masnoj i mješovitoj koži preporučuje se korištenjem tri puta tjedno.

Suncokreti na oblacima

Svaki sakupljač će u potpunosti razumjeti što želim reći, jer svi smo mi sakupljači tako različiti, a ustvari smo svi prokleto isti

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.