Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Napravi mu čestitku za Valentinovo

Tri ideje za srcoliki poklon iz kućne radinosti.

Ljubav na Dan zaljubljenih možete izraziti poklonima, poljupcima ali i čestitkom koju ste sami napravili. Evo nekoliko prijedloga.

1. Srce u srcu


Za početak uzmite komad papira – A4 dimenzije, bilo ružičastog, crvenog, bijelog ili neke druge boje koja vama predstavlja ljubav. Presavinite papir na dva jednaka dijela te nacrtajte pola srca na svakom dijelu tako da počinjete od dijela gdje ste savinuli papir.

Uzmite škare i izrežite iscrtano srce. Nakon toga uzmite komad čipke te od nje također izrežite srce, ali manje. Srce od čipke zalijepite na papirnato srce, a unutar čestitke napišite vaše misli i želje naspram osobe kojoj je čestitka namijenjena.2. Mozaik ljubavi


Čestitka može biti još osobnija ako ju napravite od detalja koji znače vama i osobi kojoj ju darujete. Odaberite komad tvrđeg papira A3 dimenzije i presavinite ga. Na njegovoj prednjoj strani napravite kolaž sastavljen od raznolikih posebnosti. Odaberete i izrežete primjerice kartu za kino u koje ste zajedno išli, a vi ste ju romantično sačuvali, zajedničku sliku, ili pak sliku njegove omiljene grupe koju ste izrezali iz novina te na taj način sastavite kolaž ljubavi.3. Ljubavne boje

Nabavite također tvrdi A5 bijeli papir te kalupe ili matrice u obliku srca. Obojite vodenim bojama, temperama ili običnim drvenim bojicama srca na papiru. Unutar srca možete nanijeti ljepilo te ga posuti šljokicama, ako svom srcu želite dati malo sjaja.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Suncokreti na oblacima

Zašto se i dalje baviti bivšim partnerima koji ih više gotovo niti ne doživljavaju, osim u segmentima u kojim moraju, tipa, zajednička djeca?

Darivanje

Hazel i Jack moraju otkriti kakve se to tajne kriju zakopane u neoznačenim grobovima, a samim time i u srcu Kraljevskog anatomskog društva

Seks

Svjetski dan kontracepcije, koji se obilježava 26. rujna, savršena je prilika da se razotkriju neki od najčešćih mitova koji se vežu ovu važnu temu.

Drama Queen

Tko sam ja da komentiram nešto o čemu nemam pojma, je li tako?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.