Narančasti ruž – najnoviji trend

Najveća vijest iz svijeta beauty trendova je narančasta boja ruža koje je zauzela mjesto odvažne crvene. Tako ovaj ruž biraju holivudske ljepotice od Jessice Albe do rock pjevačica poput Gwen Stefani. Duboka narančasta nijansa je smjela i izazovna te u trenu preobražava lice vraćajući mu svježinu i pretvarajući vas u kraljicu stila.

Početke trenda mogli smo vidjeti još ovog proljeća na modnim pistama gdje su mnogi dizajneri predstavljene  kreacije upotpunjavali svježinom ove ljetne boje na usnama. Izuzetak nije bila niti Donna Karan čiji su modeli uz kolekciju za proljeće-ljeto 2014. ponosno nosili i ruž narančaste boje.

dkny ss 2013Najnovijem trendu nije mogla odoljeti niti vizažistica poznate talijanske modne kuće Giorgio Armani koja je dizajnirala ultra narančastu boju sjajila za usne. Dobro utaban put slijedili su i Dior te kraljevi grunga iz Yves Saint Laurenta. Chanel je osmislio posebno meku i kremastu narančastu nijansu ruža, a ljubiteljima ove boje pridružio se i Lancôme.

Unatoč tome što možda djeluje kao make-up iz budućnosti, narančasti ruž je lako nosiv, te pristaje svim tonovima kože. U trenu podiže odjevnu kombinaciju neovisno o kojim bojama se radi, a iako se čini kako će usne izbiti u prvi plan, narančasti ruž ističe i oči, posebice njihovu boju!

dkny ss 2013 2Vjerovali ili ne, vizažisti kažu da ga može nositi baš svatko, za razliku od ostalih ruževa koji spadaju u kategoriju odvažnih. Ako ste ljubiteljica mat efekt nanesite korektor ispod ruža, te kasnije puder u prahu narančastog ili neutralnog pigmenta i najvrući trend ove sezone bit će na usnama cijelu noć.