Narany – mediteranska turneja

Nastavila ju je nastupom u Italiji, zatim kreće na gostovanje na Ibizu, potom Istanbul i Atenu. Veliki završni koncert bit će 8. kolovoza u klubu Papaya, Zrće na MTV Zone globalnom glazbenom spektaklu. Nada se da će se ondje, kao i prošle godine okupiti oko 7000 glazbenih obožavatelja.

– Dogovorili smo i gažu u splitskom Hemingway baru. Kako pratim svjetske trendove, domaćoj ću publici sa svojim plesačicama priuštiti dinamičan nastup koji vizualno jako lijepo izgleda.

Program traje pola sata što je standard kad je u pitanju ovakva vrsta glazbe. Dakako, popraćen je s puno plesa, rekla je Narany te se pohvalila da je na grčkoj glazbenoj TV postaji hit lipnja njena pjesma „Love in Your Eyes“.

Ibiza kao inspiracija

Njena mediteranska turneja ujedno je i najava izlaska novog singla „Around the world“ s albuma “Love in Your Eyes”. Autor glazbe i stihova za novi hit svjetski je producent Torsten Stenzel, poznat po suradnji s britanskim izvođačima poput All Saints, Faithless, Mobyjem i drugima.

Od ove godine, hrvatska pjevačica Narany se svjetskoj glazbenoj publici predstavlja i kao dio poznatog klupskog programa “Deepflight Ibiza”, agencije Delicious. Službeno uvrštenje u ponudu ovog klupskog programa veliko je priznanje za pjevačicu čiji se singlovi s albuma “Love in your eyes” nalaze na radio i play chartovima od Australije do Amerike.

U skorašnjem planu ima snimanje video spota u Münchenu, te dvotjedni odmor na svojoj omiljenoj destinaciji i vječitoj inspiraciji- Ibizi.