Naše vjenčanje

U najromantičnijem mjesecu u godini, veljači, četiri vrhunska zagrebačka hotela odlučila su organizirati jedinstven događaj za sve koji planiraju uploviti u bračnu luku. Događaj Naše vjenčanje održat će se 25. veljače 2012. od 11 do 17 sati u velikoj dvorani hotela Sheraton u Zagrebu. Događaj je jedinstven iz razloga što će se po prvi put, na jednom mjestu, prezentirati četiri najbolja zagrebačka hotela sa svojim partnerima, vrhunskim profesionalcima u svom segmentu organizacije vjenčanja.

U događaju sudjeluju Four Points by Sheraton Panorama Zagreb i International (hoteli s četiri zvjezdice) te The Westin i Sheraton Zagreb (hoteli s pet zvjezdica). Posjetitelji će na jednom mjestu biti u mogućnosti vidjeti sve ponude, okusiti najfinije svadbene jelovnike, razgovarati sa stručnjacima za organizaciju vjenčanja te izabrati opciju koja njima samima najbolje odgovara.

Dodatni sadržaji su organizirani kako bi posjetitelji mogli dobiti što bolju viziju svog savršenog vjenčanja. Glazbenu podlogu će osigurati DJ i glazbeni kvarteti, a biti će organizirani i magični svjetlosni efekti i predstavit će se najbolji cvjetni dekorateri. Posjetitelji će moći dizajnirati svoje vjenčanice i naučiti sve o ekskluzivnom brandu profesionalne šminke.

"Radujemo se ovom eventu pogotovo iz razloga što do sada nije nikada organiziran događaj ovakvog tipa. Četiri hotela u jednom prezentacijskom postavu u prostoru hotela gdje posjetitelji mogu ne samo zamišljati svoje savršeno vjenčanje, već ga iskusiti i okusiti. Dopuna programu čine vrhunski profesionalci za svaki segment organizacije vjenčanja, pa tako imamo glazbenike i DJ-a koji će zabavljati goste, cvjećare i dekoratere koji će pripremiti savršene aranžmane, organizirani su i specijalni svjetlosni efekti, a kao posebni dodatak, renomirani dizajner ekskluzivnih vjenčanica će prezentirati najnovije trendove. Za sve posjetitelje hoteli i partneri su osigurali promotivne akcije za svaki segment organizacije vjenčanja. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže 25. veljače u hotelu Sheraton", izjavili su organizatori događaja.