Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Kultura

Naslijeđe

Osvoji intrigantnu sagu neočekivanog završetka.

Katherine Webb suvremena je britanska književnica. Diplomirala je povijest na Sveučilištu u Durhamu. Njezin prvijenac Naslijeđe ušao je u uži izbor za nagradu Galaxy National Book Award i nagradu za najbolji ljubavni roman koju dodjeljuje Romantic Novelists' Association.Nakon bakine smrti Erica i njezina depresivna sestra Beth vraćaju se na imanje Storton na kojemu su nekoć provodile ljetne praznike. Pregledavajući ostavštinu, Erica se vraća pitanju koje proganja cijelu obitelj već desetljećima: što je prava istina u vezi nestanka njihova bratića Henryja? Kako je moguće da policija nije nikada riješila slučaj? Sklapajući obiteljski mozaik od starih pisama, fotografija i drugih predmeta iz bakine ostavštine, Erica se postupno približava otkriću tajne koja seže sve do početka 20. stoljeća i jedne prelijepe američke nasljednice. Prošlost i sadašnjost isprepleću se, a Erica i Beth moraju se suočiti s davno počinjenim izdajstvima i naslijeđem koje im je dopalo.

OSVOJI KNJIGU

Znanje vam poklanja knjigu  autorice Katherine Webb.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom NASLIJEDE te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kako se zove imanje na koje se vraćaju sestre Erica i Beth nakon bakine smrti?

Vaše prijave primamo do 6. veljače 2013., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika. 
Dobitnica je Sandra Krpan. Čestitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

She Book Club

Prava poslastica za ljubitelje fantastičnih bića, čudesnih želja i snažnih čarobnjaka!

She Book Club

Iz Znanja javljaju kako će promjenom formata atraktivni naslovi ove popularne biblioteke postati pregledniji i, u duhu svog imena, dostupni svim čitateljima.

Suncokreti na oblacima

Uvijek svi možemo više, svi možemo bolje, nema tu iznimke, samo uvijek nešto čekamo.

She Book Club

Uhvaćena u mrežu prijevare i ljubomore, Jessica mora upregnuti sve svoje intelektualne snage kako bi nadjačala inteligentnog i vještog protivnika.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.