Nassfeld novu sezonu odlučio otvoriti umjetnicima

Nakon brojnih javnih ličnosti koje su otvarale spektakularnu skijašku sezonu, Nassfeld je novu sezonu odlučio otvoriti umjetnicima.

Jedna od najtalentiranijih dizajnerica mlađe generacije Diana Viljevac, redatelj i glumac Miran Kurspahić, koreograf, redatelj, glumac i pjevač Igor Barberić i kraljice regionalnog couturea Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević koje se kriju iza modnog brenda Boudoir, nova su lica s kojima Nassfeld otvara sezonu skijanja 2015/2016.

Ambasadori koji su naslijedili Severinu upravo putuju za Nassfeld gdje će biti dočekani od strane Hrvatske, ali i Austrijske delegacije te će se družiti s novinarima iz cijele regije u luksuznom Falkensteiner hotelu.

Diana Viljevac, Miran Kurspahić, sestre Boudoir i Igor Barberić dobili su mogućnost prezentirati Hrvatsku u Austriji na najbolji mogući način, a i samim time privući i još više Hrvata na skijanje u Nassfeld. Ne sumnjamo kako će opravdati očekivanja i čast koju su dobili te se radujemo njihove dojmove iz Nassfelda pratiti na njihovim Instagram profilima.

Osim toga, po prvi puta u povijesti skijaških brendova, NES Sportswear odlučio je odjenuti osobe koje nisu profesionalni sportaši luksuznim skijaškim odijelima te su za Dianu Viljevac, Mirana Kurspahića, Igora Barberića i sestre Boudoir (Martinu Čičko Karapetrić i Moranu Saračević) izrađena posebna skijaška odijela po njihovim idejama.

Fotografije: https://www.instagram.com/