Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Natali Dizdar u sjajnim Zigmanovim kreacijama

Mlada pjevačica iduće godine obilježava deset godina karijere

Poznata pjevačica Natali Dizdar otkrila je još jedan talent i odlično se snašla u ulozi modela za novu Nokijinu kampanju. Styling za potrebe editorijala osmislio je dizajner Juraj Zigman, čije je modne kombinacije na svestranoj Natali fotografirao Tomislav Dolenec.

Troje ambasadora Nokije odradilo je prvo modno snimanje mobitelom u Hrvatskoj i to uređajem Nokia Lumia 1020.
U zagrebačkom klubu i fotostudiju Katran, Natali Dizdar, brand ambasadorica Nokije Lumije 925, uživala je noseći ženstvene kreacije Juraja Zigmana. Nakon nekoliko sati rada, uz obilje zabave i smijeha, kreativan trojac bio je iznimno zadovoljan snimljenim materijalom.

‘Ne odvajam se od svoje nove Nokije Lumije 925, koja mi uvelike olakšava poslovne obveze. Vrlo je jednostavno koristiti sve njezine funkcije, a najdraže mi je što ju mogu posve personalizirati i koristiti na način koji meni najviše odgovara.’ – izjavila je talentirana pjevačica u predahu između snimanja.

Natali Dizdar_Foto Nokia Lumia 1020

Nokia Lumia 925 je atraktivan, lagan i tanak uređaj s vrhunskom kamerom koja bilježi i najsitnije detalje. Uz pametni aparat, tu je i nova aplikacija za uređivanje fotografija Nokia Camera, koja je objedinila prijašnje aplikacije Nokia Smart Cam i Nokia Pro Cam i na jednostavan način hvata čak deset fotografija odjednom. Upravo tim značajkama oduševljen je i brand ambasador Nokije, Tomislav Dolenec, koji je na snimanju zamijenio objektiv mobitelom i isprobao inovativne aplikacije.

Photoshooting Nokia Lumia 1020

Natali Dizdar iduće godine obilježava deset godina karijere i najavljuje brojne nove projekte. Nakon uspješnog koncerta u zagrebačkom Saxu, ponukana oduševljenom publikom i odličnom atmosferom, Natali se vraća u Sax za Novu Godinu. Sve posjetitelje očekuje veseo tulum uz najveće Nataline i svjetske dance hitove.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Predstavljamo

Zajednički cilj je nabaviti defibrilator/monitor za Kliniku za infektivne bolesti KBC-a Rijeka, koja je ovih dana pod povećanim opterećenjem zbog zbrinjavanja pacijenata zaraženih koronavirusom.

Celebrity

Poznati riječki modni dizajner svjetskog talenta - Juraj Zigman - proteklih je nekoliko godina postao miljenik svjetskih zvijezda.

Fashion report

Unatoč svjetskoj slavi, svoj prvi dućan odlučio je otvoriti upravo u Zagrebu i kroz njega se želi obraćati svim tipovima žena.

Fashion report

Završna večer velikog modnog događanja Extravagant gala by Eternity obilježena je modnim spektaklom jednog od najpoznatijih hrvatskih dizajnera, Juraja Zigmana.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.