Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Natalie Cole u Zadru i Opatiji

Nastup višestruke dobitnice Grammyja preporučamo – ne propustiti.

Još samo tjedan dana dijeli nas od koncerta velike jazz dive Natalie Cole, koja u organizaciji Koncertne direkcije Zagreb i agencije Star ovo ljeto po prvi puta dolazi u Hrvatsku. Koncerti će se održati 23. srpnja na zadarskom Forumu i 24. srpnja na opatijskoj Ljetnoj pozornici.Hrvatskoj publici nudi se izuzetna prilika čuti sjajnu glazbenicu Natalie Cole, dobitnicu prestižnih glazbenih nagrada kao što su su Grammy, NAACP Image Award, American Music Awards, koja je surađivala s brojnim velikanima svjetske glazbene scene, između ostalog i s Joseom Carrerasom te Placidom Domingom. Natalie Cole ponosna je vlasnica i zvijezde na holivudskoj stazi slavnih.Na programu koncerta nalaze se neki od najpoznatijih svjetskih klasika kao što su oni njezinog oca Nat King Colea "Unforgettable" i "When I Fall In Love", a koje pjeva zajedno s njim zahvaljujući naprednoj tehnici, potom ''Pink Cadillac'', ''This Will Be'', ''Sophisticated Lady'', itd…Koncerte u Zadru i Opatiji otvorit će hrvatski tenor Ivo Gamulin Gianni, ekskluzivni gost cijele europske turneje Natalie Cole. Ivo Gamulin Gianni jedan je od najtalentiranijih hrvatskih tenora, a do sada je objavio dva albuma, debitantski "Ljubav to si ti" – live CD + DVD izdanje snimljeno na sjajnom koncertu u Lisinskom.

Informacije o prodajnim mjestima se nalaze na www.ulaznice.hr, gdje se ulaznice za oba koncerta mogu i kupiti.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zanimljivosti

Zagreb se zaželio glazbe i vesele atmosfere, a želju će ispuniti uvijek dobro raspoložena i publici draga Danijela Martinović.

Anja može sve

Znate li kako smo mi započele našu priču?

Drama Queen

Za kraj ću samo navesti jednu kratku opservaciju. Prigodna je.

Događanja

Početak Adventa simbolično je obilježio jučerašnji veliki koncert Ive Gamulina Giannija, koji se održao povodom jubilarne 20. godišnjice njegove karijere.

Advertisement