Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Naučite sve o Internet marketingu!

Želite i vi postati ekspert u Internet marketingu? Učenje nikada nije bilo jednostavnije.

Ah, taj Internet, donio je toliko novih mogućnosti, no nekad nam se čini da ima i mnogo prepreka koje ne možemo savladati. Sinula vam je odlična ideja, a ne znate kako napraviti i urediti web stranicu ili trgovinu? Onda još uz to svakako moraju doći i profesionalne fotografije, a vi nikada niste radili u nekom od naprednih alata za dizajniranje. Također biste htjeli obuhvatiti što veću ciljanu skupinu, a nemate pojma o oglašavanju preko Interneta? Ne brinite, nije smak svijeta. Zašto biste nekome plaćali silne svote novaca kada i sami u vrlo kratkom roku možete naučiti sve o tome. Prvo i najvažnije, trebali biste znati neke od osnova Internet marketinga, kao i osnova digitalne fotografije. Nakon što to naučite, vrijeme je da se upoznate i s nekim programima koji će vam možda zatrebati u bliskoj budućnosti. Neki od njih su:

WordPress je vrhunska platforma za izradu web stranica, s naglaskom na estetiku, web standarde, i lakoću uporabe. WordPress je istovremeno i besplatan i neprocjenjiv. Cilj tečaja je naučiti vas kako samostalno ovladati instalacijom i administracijom WordPress CMS sustava. Nakon završenog tečaja, svi polaznici bit će sposobni sami postaviti i održavati web stranicu te dodavati razne module s kojima će proširivati mogućnosti svoje web stranice.

internet-marketing-1-660x443

Joomla! CMS online tečaj je tečaj uz koji ćete naučiti samostalno ovladati instalacijom i administracijom Joomla CMS sustava te brojnim dodacima tipa kontakt forme, galerijama, katalozima, tečajnim listama, Google Analytics i ostalim. Ovaj tečaj je namijenjen poduzetnicima, voditeljima marketing odjela, IT administratorima, web dizajnerima i svima koji žele postati neovisni u kreiranju i administriranju vlastite stranice ili stranice klijenata.

Adobe Photoshop CS6 uključuje inovacije i izvanredan napredak u performansama koji pomiču granice profesionalnog bavljenja digitalnom obradom slika te donosi nove i unaprijeđene alate za dizajniranje. S online tečajem polaznici će naučiti kako koristiti najmoćniji alat za obradu fotografija i još mnogo više.

Adobe Illustrator CS6 je profesionalni program za crtanje ilustracija, grafički dizajn (logotipovi, vizualni identitet itd.) te izradu manje kompleksnih tiskanih materijala (letci, brošure, CD/DVD omoti, plakati, kalendari itd.) kao i grafičkih elemenata za web stranice. Podržava crtanje na grafičkim tabletima što omogućuje veliku slobodu i kreativnost u stvaranju. Ima također i podršku za import i export u skoro sve grafičke formate.

internet-marketing-2-660x443

Adobe InDesign CS6 danas je neprikosnoveni vladar stolnog izdavaštva (DTP, Desktop Publishing) bez ozbiljne konkurencije (pogotovo kad je riječ o višestraničnom prijelomu). Zaslužuje to zahvaljujući svojim nebrojenim mogućnostima spajanja tekstova, slika i ilustracija u konačni proizvod bilo da je on namijenjen tiskanom ili digitalnom izdavaštvu.

I dalje vam je sve to pomalo nejasno? Ne znate od kud početi? Bez brige, mi znamo. Za vas smo pripremili premium ponuduTrendi.hr i Niten Scientia d.o.o. nude paket od 8 online tečajeva za samostalno učenje (Joomla! CMS,WordPress CMS, Adobe Photoshop CS6, Adobe Illustrator CS6, Adobe InDesign CS6,Adobe Premiere Pro CS6, Osnove digitalne fotografije i Osnove Internet marketinga) uz 97% popusta za samo 249 kn. Želite i vi postati ekspert u Internet marketingu? Učenje nikada nije bilo jednostavnije

Više

Seks

Čim se pojavi neka nova tehnologija ljudi uvijek nađu način kako je upotrijebiti u seksualne svrhe.

Duh i tijelo

Četrdeset dana korizme idealno je vrijeme da se naviknemo na zdraviji život, ali i zadržimo bolje navike kojih smo se pridržavali tijekom tog vremena.

Dobar posao

Pet savjeta kako biti sigurniji na internetu.

Duh i tijelo

Što rade kad su na Internetu?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.