Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Naučite umjetnost predigre

5 tajni dobre predigre koja vodi do ekstaze.

Poznato je da je ženama predigra važna jednako kao i seks, a ponekad i više, dok bi je muškarci često najradije – preskočili. Svaki muškarac trebao bi znati da je predigra njegovo tajno oružje uz pomoć kojeg može partnericu dovesti do najboljih orgazama u životu. Iako većina muškaraca smatra da žene očekuju nekoliko sati predigre, vrijeme trajanja najmanje je važna stavka u tome. No, većina ipak ne posvećuje dovoljno pažnje ovom važnom koraku koji vodi do fenomenalnog seksa. Predigra počinje još daleko od spavaće sobe. Naime, psihološka predigra jednako je uzbudljiva kao i tjelesni dodiri. Kao i muškarci, žene su vizualna bića kojima je izuzetno važno razmjenjivanje pogleda. On joj na taj način pokazuje da mu može vjerovati i da se smije otvoriti i opustiti, a to su ključni koraci koji vode do njezinog uživanja u seksu kao i do fenomenalnog orgazma. Opuštenost, povjerenje i komunikacija tajna su dobre predigre, kao i dobrog seksa.

Atmosfera

Muškarci često nastupaju agresivno u seksu, što ne mora uvijek biti loše, ali kako bi predigra bila uspješna, potrebno je stvoriti pravu atmosferu. Ženama ponekad treba puno više vremena kako bi postale raspoložene za seks. Senzualna atmosfera u stanu može se stvoriti uz pomoć nježne glazbe i romantičnih svijeća.

Šaputanje

Žene obožavaju poljupce i šaputanja u uho, a dirty talk tijekom predigre podiže preko nekoliko ljestvica uzbuđenja. Dijeljenje seksi fantazija i prostote bude maštu i uzbudljiv su začin seksualnog života. Nju uzbuđuje kada joj on uzdasima i šaputanjem pokazuje koliko mu se sviđa ono što joj upravo radi.

Masaža

Iako predigra počinje već pogledima i razgovorom, tjelesni kontakt je sljedeći korak. Senzualna masaža je najbolji način za opuštanje i buđenje želje za seksom. Na početku veze, kada ne poznajemo svaku točku partnerovog tijela, masaža je način pomoću kojeg istražujemo erogene zone i učimo što nas uzbuđuje. Pri seksi masaži možete koristiti kockice leda, šlag ili čokoladni sirup kako biste podigli temperaturu.

Ljubljenje

Parovi u dugogodišnjim vezama često se žale kako je strastveno ljubljenje gotovo nestalo iz njihovih veza. Iako ljubljenje svaki put dovodi do seksa, ono je jako važno u predigri, a žene jednostavno obožavaju poljupce. Prema nekim anketama, žene su uvjerene da samo iz njegovog poljupca mogu odrediti kakav će biti ljubavnik. Naravno, kod ljubljenja se ne treba zadržavati samo na usnama. Ljubljenje i grickanje ušiju, vrata, unutrašnje strane bedara, ali i mnogih drugih dijelova tijela kod žena mogu izazvati pravu ekstazu.

Oralni seks

Žene vole oralni seks jer im pomaže da budu dovoljno uzbuđene za sam snošaj, a on je najbrži i najsigurniji način za postizanje orgazma. Mnogi muškarci ne shvaćaju važnost pružanja oralnog zadovoljstva. Naime, žene dodatno uzbuđuje kada i on pokazuje da uživa u tome. Iako je predigra puno važnija ženama nego muškarcima, ona višestruko poboljšava seksualni život para, a to je nešto što muškarci uvijek moraju imati na umu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Pravilnom njegom i prehranom do duge, guste i zdrave kose.

Seks

Jeste li se pitali kako vas neki ljudi mogu neodoljivo privlačiti, a pored drugih ostajemo hladnokrvni?

Budi fit

Ako patite od tvrdih vratnih mišića i bolova u vratu zasigurno će vam sljedeći savjeti pomoći u opuštanju istih.

Seks

Zadovoljstvo također počinje u jednoj točki, centru zadovoljstva, kada energija zrači cijelim tijelom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.