Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Seks

Naučite uživati u ludim vodenim avanturama

Ako ste se ikada pitali kako sa svojim partnerom uživati u ludim vodenim avanturama, vrijeme je da se upoznate s idejom seksa pod vodom.

Ako ste se ikada pitali kako sa svojim partnerom uživati u ludim vodenim avanturama, vrijeme je da se upoznate s idejom seksa pod vodom. Na kraju krajeva, voda je najvlažnije mjesto koje možete zamisliti, no prije nego što zaronite u nove avanture, LELO je pripremio par savjeta na što trebate paziti.

Iako seks pod vodom predstavlja dozu avanture, ipak nije sve tako idealno kao što ste možda zamišljali. Kako bismo vam objasnili da seks u vodi sa sobom nosi i neke neugodnosti pripremili smo vam listu na što morate paziti. No, ne brinite, s listom idu i savjeti kako sve popraviti i ipak uživati u ovoj posebnoj vrsti erotike.

Voda ispire prirodni lubrikant

Počnimo od najvećeg problema. Možda ćete pomisliti ako ste u vodi da ste vlažniji, no, nažalost, to ovdje nije slučaj. Prirodni lubrikanti koje luči vagina mogu se isprati u vodi i kao posljedicu imati neugodan seks pun trenja.

Prejako trenje može dovesti do suza

Trenje koje se pojavljuje kod penetrativnog seksa pod vodom može dovesti do ozljeda vaginalnih ili analnih otvora zbog manjka vlažnosti. Iako se možda na prvu može tako učiniti, voda nije efektivan lubrikant. Koristite lubrikant kad idete pod vodu, ali imajte na umu kako su velike šanse da će se brzo isprati.

Možete dobiti upalu mjehura ili slične infekcije

Prilikom penetrativnog seksa pod vodom, puno vode može prodrijeti u bilo koji otvor. Osim penisa i vagine, okolna voda može završiti i u mokraćnoj cijevi – i to ne samo voda, već i sve što se nalazi u njoj. Zapamtite kako većina vodenih površina, pogotovo javni bazeni i jezera, sadrže puno bakterija. Bolje je da izbjegnete unositi tu vodu u sebe i intimne dijelove tijela.

Ne odustajete?

Odaberite kontrolirani okoliš, poput tuša ili kade, voda je čista, te možete kontrolirati smjer prskanja i temperaturu. Sve dok vladate nekim znanjem seksualnih položaja u stojećem položaju, spremni ste za seks pod tušem. Spolni odnosi u bilo kojem tipu vode zahtijevat će ispiranje vodom i korištenje wc-a odmah nakon seksa. Također, nakon što provedete određeno vrijeme u vrućoj vodi (kadi ili tušu), možete dehidrirati tako da pronađite način da se hidratizirate nakon seksa. Nakon toga, možete ponovno krenuti u vodenu avanturu ili nastaviti na suhom.

Više

Seks

Nećete vjerovati, ali samo osam posto nevjernih muškaraca priznalo je da su u tuđi krevet skočili isključivo zbog tjelesnih užitaka.

Zanimljivosti

Novo izdanje Ženske priče održat će se uklubu hrvatskih glazbenika SAX! 

Seks

Bez sumnje, osobna povezanost proizlazi iz osjećaja sigurnosti, opuštenosti i osjećaja vrhunske ugode.

Seks i osjećaji

Opsesija se može usporediti s osjećajima koje imaju djeca kada ne dobivaju ono što žele - rade sve kako bi na kraju to nešto...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.