Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Odnosi

Ne poziva vas na spoj? Natjerajte ga!

10 načina kako ga navesti da se zaljubi u vas.

Ako se pitate postoje li načini na koje možete muškarca natjerati da vas pozove na spoj odgovor na vaše pitanje je potvrdan. Štoviše, mnogi od njih su iznimno učinkoviti i mogu pobuditi cijelu koloniju leptirića u trbuhu i natjerati ga da skače za vama poput odanog psića.

1. Budite svoja

Nitko ne voli obmane. Razmislite, da li bi vi htjeli da vam se pratnja na spoju ponaša kao džentlmen, a onda nakon desetog spoja otkrije svoje pravo lice? Vjerojatno bi se osjećali prevareno, pa stoga ne činite istu stvar. Naravno svi se mi s vremena na vrijeme trudimo nekoga impresionirati, no postoji granica između pretvaranja odnosno lažnog predstavljanja i početnog dodvoravanja. Stoga ga slušajte dok govori o najdražem sportu, no ne pretvarajte se da ste njegov zakleti obožavatelj kako bi mu se svidjeli i kako bi vas pozvao van.

Obucite ono što inače nosite, u čemu će vam biti udobno i u čemu se osjećate seksi. Istaknite atribute, ali odjećom koja pristaje vašem svakodnevnom stilu. Budite svoja u svakome smislu!

2. Uhvatite mu pogled

Trenutak kada mu uhvatite pogled najbitniji je, u tom trenutku toliko toga možete reći i to samo pogledom. Razigranim i zavodljivim očima možete mu pokazati da ste zainteresirani, a svaku sljedeću priliku dobro iskoristite. Pripazite pri tom da ne budete preočiti, a ako ga uhvatite kako zuri u vas tim bolje. Pogledajte ga u oči i nasmiješite mu se. Definitivno će znati da ste zainteresirani, a to ga može ohrabriti da vam priđe.

spoj 13. Očarajte ga osmijehom

Jedno od najmoćnijih oružja uz pomoć kojeg možete rastopiti i najtvrđeg muškarca je prekrasan osmijeh. Stoga kad god naletite na njega, poslužite se vašim biserima. Nema lakšeg načina da pokažete muškarcu da ste prijateljski raspoloženi, pristupačni i što je najbitnije, zainteresirani za njega.

4. Budite izravni

Još uvijek nemamo moć čitanja tuđih misli, no kada se radi o muškarcu koji vam se sviđa postoje mnogi načini na koji mu možete to poručiti. Javno izjavljivanje ljubavi nije jedna od opcija, no geste i razni trikovi zavođenja mogu biti itekako moćno oružje u vašoj ljubavnoj igri. Sjednite mu blizu, tijekom razgovora ga nježno dotaknite i dajte mu do znanja da je različit od drugih muškaraca koji vas okružuju.

5. Budite duhoviti

Čule ste da za muškarce ne postoji ništa bolje od djevojke koja ih zna dobro nasmijati. Ovaj iznimno učinkovit način zavođenja i pridobivanja pažnje gotovo uvijek za sobom povlači pozitivne rezultate. Stoga, ako imate dobar smisao za humor nemojte ga se bojati upotrijebiti jer je upravo on svojevrsni pokazatelj inteligencije – pravog mamca za muškarce.

spoj 26. Pripazite da ne uđete u prijateljsku zonu

Mnoge djevojke pokušavaju prvo postati prijateljice, a zatim ljubavnice, što je u teoriji vrlo dobra ideja, no u praksi je malo drugačije. Naime, istina je da dobre veze počivaju na prijateljstvu, ali budite oprezni da ne ostanete predugo u prijateljskoj zoni. Muškarac mora vidjeti da ste ženstveni i nježni, a ne samo jedan od prijatelja. Pronađite balans i ostvarite svoj cilja da vas pozove na spoj.

7. Neka neke stvari ostanu misterij

Stil zavođenja u kojem otkrivate sve tajne o sebi i u kojem se ponašate poput otvorene knjige neće vam donijeti dobre rezultate. U razgovoru slobodno otkrijte pokoju zanimljivost o svojem životu, no ne i sve anegdote koje su vam se dogodile dok ste se s bivšim dečkom seksali na javnom mjestu. Neke stvari ostavite tajnima – golicajte mu maštu i učinite ga malim znatiželjnim dječarcem.

8. Nemojte forsirati razgovor

Kada razgovarate s muškarcem s kojim želite imati nešto malo više od pukog prepričavanja gdje ste ljetovali prošle godine nastojte razgovor zadržati zanimljivim. Kada vam ponestane tema i nastupi neugodna tišina pronađite dobru izliku za oproštaj i pristojno se pozdravite. Znamo da je to zadnje što želite napravite, no ovo je jedan od načina koji će ga navesti da se veseli vašem sljedećem susretu.

spoj 39. Zabavljajte se

Ako ste vani s grupom prijatelja koncentrirajte se na njih umjesto da njega konstantno pratite pogledom. Zabavljajte se kao nikada u životu, nasmijavajte svoju okolinu i tako ga natjerajte da i on poželi biti dio nje.

10. Ne budite opsesivni

Ljubav je zarazna, no ne dopustite joj da vas pretvori u opsesivnog manijaka. Nemojte mu stalno slati poruke, zvati ga i pojavljivati se u svakom kafiću u kojem se on nalazi. Sigurni smo da postoji i drugi načini da ga otjerate miljama daleko.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Suncokreti na oblacima

Kako te emocije samo tako nestanu, kako to sve odjednom samo splasne i rasprši se?

Život u dvoje

Ljubomora je jedan od najneugodnijih negativnih osjećaja i rijetko se pojavljuje sama

Drama Queen

Zašto, i uspjeh i ljubav, ako je već tražimo, moraju biti tako brzi, najbrži...

Život u dvoje

Možda se pitate zašto bi vlastitog supruga uopće trebale (ponovno) zavoditi

Advertisement