Ne propustite ljetna sniženja u Baby Centeru

Poznajete nekoga tko ne voli šoping? Rijetki su takvi. Većina nas obožava lutati shopping centrima ili pretraživati web, ali ne želimo baš kupovati ludo i ne promišljeno. Ove godine ljetna sniženja su malo drugačija i sada je pravo vrijeme za kupnju  dobrih komada – povoljno i racionalno.

U Baby Center trgovinama i u web shopu možete pronaći kvalitetne brendove dječje odjeće i obuće snižene i do 50%. Sada je vrijeme da, uz povoljnu ljetnu odjeću, mališane pripremite i za jesenske dane jer na sniženjima možete pronaći prekrasne prsluke ili jaknice Original Marines, Cool Club traper kolekciju ili  Adidas, Geox i Nike obuću sniženu do čak 50%. Kad već surfate trgovinama ili stranicama Baby Centra na sniženjima možete pronaći i dječja kolica, Legiće i igračke… Sve što vam srce poželi, bilo da se spremate na još jedan u nizu rođendana ili da se pripremate za školu. Možda, na sniženju, uspijete (s)kupiti i ideje za božićne poklone!

Popusti do čak 50 % nikoga ne ostavljaju ravnodušnim!

Svu ponudu i akcije možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.