Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

Ne propustite vikend vrhunskih vina i pršuta u Istri

Rijetko se kad poklopi da dvije savršene gastro manifestacije budu u isto vrijeme u istom gradu. Gastro znalci ovog će se vikenda uputiti u Poreč.

Rijetko se kad poklopi da dvije savršene gastro manifestacije budu u isto vrijeme u istom gradu. Gastro znalci ovog će se vikenda uputiti u Poreč. Uz atraktivnu Vinistru koja se od sutra do nedjelje održava u porečkoj uvali Peškera, svi koji posjete ovaj istarski grad, uživat će i u vrhunskim pršutima. I to ne samo istarskim. U Poreč dolaze najpoznatiji proizvođači dalmatinskog, drniškog i krčkog pršuta. Njih dvadesetak u subotu će se predstaviti Gradskoj rivi.

Ova izložbeno-prodajna manifestacija dio je sedmih Dana hrvatskog pršuta koji započinju sutra u hotelu Parentium dodjelom nagrada i priznanja proizvođačima. Njih 18 uzroke su poslali na ocjenjivanje uoči manifestacije, a tko je šampion sedmih Dana hrvatskog pršuta doznat ćemo već sutra.

Naša manifestacija promovira isključivo zaštićene pršute na EU razini, a riječ je o proizvodima iznimne kvalitete, jer jedino vrhunskom kvalitetom možemo biti konkurentni na stranom tržištu“, poručuje Ante Madir, izvršni direktor Klastera hrvatskog pršuta.

Više

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.