Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
ormar
ormar

Dizajn

Ne treba mi dijamant, samo mi daj ogroman ormar!

Na našu sreću proizvođači nam omogućavaju da odabirom raznih dodataka zadovoljimo sve svoje potrebe

Ili u originalu: “Should we get you a diamond? NO, just get me a really big closet!”, famozna je izjava Carrie iz Seks i grada s kojom bi se moglo poistovjetiti dosta nas žena. Sve mi sanjamo o vlastitoj garderobi, oduševljava nas taj walk-in ormar u kojem će svi naši najdraži odjevni komadi biti lijepo obješeni, nakit spremljen u posebne kutijice, a cipele poslagane po policama kako bi im se mogle diviti pri svakom ulasku u naše carstvo.

Kada su u pitanju garderobe mogućnosti je puno i na našu sreću proizvođači nam omogućavaju da odabirom raznih dodataka zadovoljimo sve svoje potrebe. Naravno, sve ovisi o veličini prostora u stanu ili spavaćoj sobi koju smo u mogućnosti odvojiti za to.

Ormar od panela

Ukoliko imate mogućnosti odvojiti prostoriju ili imate dovoljno veliku spavaću sobu koju možete pregraditi kliznom stijenom,  idealno rješenje je garderoba po mjeri koja se bazira na panelima. Radi se o panelima koji dolaze u različitim dimenzijama i materijalima, pričvršćuju se na zid, gdje onda naknadno na njih dodajemo opremu. Razne police, ladice, vješanja ili pretinci za kravate, samo su neki od dodatka kojima možemo opremiti garderobu.

Ako imate manji prostor ne morate očajavati jer mogućnosti pri odabiru “klasičnog” ormara su tolike da od nekad običnog ormara možete napraviti pravu vlastitu umjetnost. Vrata vašeg ormara više ne moraju biti klasične ravne plohe. Jedna od opcija je odabir vrata sastavljenih od različitih materijala ili boja, čime postižete sliku koja oduzima dah.

Zatim možete pretvoriti vrata u uokvireno ogledalo kako bi svaka vaša odjevna kombinacija za izlazak bila savršena ili čak ugraditi tv plazmu u sama vrata, što će biti idealno za gledanje vaših omiljenih filmova ili serija prije spavanja.

Kao što vidite mogućnosti je puno, funkcija ili estetika, odabir je na Vama!

Autor: Laura Herceg, Modoars salon

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

Ovogodišnja vizija Božića iz čarobne radionice JS Ateliera uklapa se u viziju bezvremenske sofisticirane elegancije uz dodatak suvremenih elemenata.

Zanimljivosti

Šalice sa simpatičnim likovima Lunarovih mačaka upotpunjene motivacijskim porukama Sandra Slavnića, bit će dostupne za kupnju u odabranim trgovinama, te narudžbu preko Barcaffe web...

Dizajn

Razgovarali smo s Rodom Whiteom, dugogodišnjim direktorom dizajna tvrtke TP Vision, nositelja globalne licence za Philips TV & Sound proizvode.

Dizajn

Bez pogovora, tehnologija je postala sastavni dio našeg života pa su samim time i tehnološki proizvodi poput televizora dizajnom svake godine sve bolji, zanimljiviji...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.