Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
ormar
ormar

Dizajn

Ne treba mi dijamant, samo mi daj ogroman ormar!

Na našu sreću proizvođači nam omogućavaju da odabirom raznih dodataka zadovoljimo sve svoje potrebe

Ili u originalu: “Should we get you a diamond? NO, just get me a really big closet!”, famozna je izjava Carrie iz Seks i grada s kojom bi se moglo poistovjetiti dosta nas žena. Sve mi sanjamo o vlastitoj garderobi, oduševljava nas taj walk-in ormar u kojem će svi naši najdraži odjevni komadi biti lijepo obješeni, nakit spremljen u posebne kutijice, a cipele poslagane po policama kako bi im se mogle diviti pri svakom ulasku u naše carstvo.

Kada su u pitanju garderobe mogućnosti je puno i na našu sreću proizvođači nam omogućavaju da odabirom raznih dodataka zadovoljimo sve svoje potrebe. Naravno, sve ovisi o veličini prostora u stanu ili spavaćoj sobi koju smo u mogućnosti odvojiti za to.

Ormar od panela

Ukoliko imate mogućnosti odvojiti prostoriju ili imate dovoljno veliku spavaću sobu koju možete pregraditi kliznom stijenom,  idealno rješenje je garderoba po mjeri koja se bazira na panelima. Radi se o panelima koji dolaze u različitim dimenzijama i materijalima, pričvršćuju se na zid, gdje onda naknadno na njih dodajemo opremu. Razne police, ladice, vješanja ili pretinci za kravate, samo su neki od dodatka kojima možemo opremiti garderobu.

Ako imate manji prostor ne morate očajavati jer mogućnosti pri odabiru “klasičnog” ormara su tolike da od nekad običnog ormara možete napraviti pravu vlastitu umjetnost. Vrata vašeg ormara više ne moraju biti klasične ravne plohe. Jedna od opcija je odabir vrata sastavljenih od različitih materijala ili boja, čime postižete sliku koja oduzima dah.

Zatim možete pretvoriti vrata u uokvireno ogledalo kako bi svaka vaša odjevna kombinacija za izlazak bila savršena ili čak ugraditi tv plazmu u sama vrata, što će biti idealno za gledanje vaših omiljenih filmova ili serija prije spavanja.

Kao što vidite mogućnosti je puno, funkcija ili estetika, odabir je na Vama!

Autor: Laura Herceg, Modoars salon

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

U potrazi ste za unikatnim poklonom za djecu?

Dizajn

Casa Lei nalazi se na najvišoj točki popularne destinacije na Krku i ima pogled kojem je teško odoljeti.

Zanimljivosti

Šetajući ulicama grada Zagreba, često ne obraćamo pozornost na sve ljepote koje ga čine jedinstvenim i drugačijim od svjetski poznatih metropola.

Zanimljivosti

Ideje, savjeti, inspiracija, prijedlozi atraktivnih rješenja za uređenje doma koji prate aktualne trendove, samo su dio opsežnog i inspirativnog sadržaja novog, zimskog izdanja magazina...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.