Nebesko – cvjetni Summerbook iz Elfs modne bajke

‘Nebo nakon proloma oblaka i prve zrake sunca nakon istog, zalasci i izlasci sunca prošarani izrazito procvjetalim motivima nit su vodilja ove prezentacije i sve nekako kao da zove na pravi ljetni tulum – zabava mirise negdje u zraku.’, opisali su tako modni dvojac Elfs svoj SUMMERBOOK s ključnim komadima za ovu sezonu.

Glavna zvijezda te kampanje je ovosezonsko zaštitno lice branda pjevačica Maja Šuput koja je savršeno prezentirala vesele komade koji se već nalaze na ELFS-ovim policama, a društvo joj skoro pa ravnopravno prave redom najatraktivnije Hrvatice i Hrvati iz svijeta modelinga (Iva Jerković, Kim Kosanović, Petar Puškarić, Merry Benčić, Malina Grahek, Iris Rajčić, Anamarija Cajner….)

ELFS-ovu proljetnu kolekciju karakteriziraju cool retro komadi s bogatim autorskim printevima ovog branda, vesele boje i optimizam koji ova odjeća jednostavno širi.

elfs2SUMMERBOOK by ELFS donosi more uzbudljivih lookova za sve prigode. Kao ključni komadi ističu se romantične bluze i suknje, ženstvene haljine, kišobrani u retro stilu, velike torbe, brojni detalji u obliku dijamanta i srca te duge elegantne toalete za posebne prigode.

elfs 4Puls neodoljivosti donose komadi u pastelnim bojama, poput uber cool sweatera, a kao nezaobilazan trend ove sezone ističu se ovosezonski must have cvjetni uzorak, plišane trenirke i pamučne majice čija je glavna osobina udobnost. Odjeća s potpisom najpraćenijeg modnog dvojca naše regije je mladenačka i urbana, ali i primjerena za kombiniranje osobama koje njeguju i drugačije stilove.

elfs 3ELFS ove sezone poručuje:’Ljetna zabava može početi!’

elfs 5