Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti i preporuke

Neka ljeto na vašoj koži traje dugo

Kao i svake godine, nakon velikih ljetnih vrućina, kožu treba pripremiti za jesensku kišu i vjetar te joj osigurati dubinsku hidrataciju.

Rujan je pred vratima, a godišnji odmori pri kraju. Ako ste se u grad vratili odmorni i preplanuli, sigurno želite da taj osjećaj potraje još neko vrijeme.

Švedski beauty tech brend FOREO, poznat po donošenju profesionalnih tretmana u domove beauty entuzijasta diljem svijeta, zna kako u nekoliko jednostavnih koraka zadržati sjajan ten i pobrinuti se da ljeto na vašoj koži traje dugo.

FOREO UFO 2 i Farm To Face sheet maske

Kao i svake godine, nakon velikih ljetnih vrućina, kožu treba pripremiti za jesensku kišu i vjetar te joj osigurati dubinsku hidrataciju.

FOREO UFO 2, koji pruža intenzivni tretman lica u samo 2 minute, idealan je odabir za njegu kože u kasnim ljetnim danima. Zahvaljujući termoterapiji, krioterapiji, T-Sonic pulsacijama i punom spektru LED svjetala, ovaj mali i moćni beauty tech uređaj, umirit će i nahraniti vašu kožu nakon dugog izlaganja suncu i visokim temperaturama.

Uparite ga sa svježim i prirodnim maskama sheet maskama iz Farm To Face kolekcije za nezaboravne trenutke opuštanja. Savršen odabir za njegu kože nakon ljeta je Manuka Honey maska prožeta brojnim hranjivim sastojcima i dragocjenim manuka medom, koja će oživjeti umornu kožu i pomoći joj u vraćanju prirodnog sjaja.

FOREO BEAR

Ako želite učvrstiti mišiće i kožu lica nakon dugih ljetnih noći, pravo je vrijeme da upoznate FOREO BEAR. Ovaj slatki i moćni gadget će u samo nekoliko minuta koži vratiti tonus, vitalnost i čvrstoću u opuštajućem tretmanu kojeg možete napraviti kad god poželite.

Snažna i sigurna kombinacija T-Sonic pulsacija i mikrostruje najbrži je i najlakši način da učvrstite vaše lice i osigurate mu mladenački sjaj. FOREO beauty tech rješenja dostupna su kod službenih partnera: Douglas, Martimex, Sancta Domenica, DM i Rox Beauty

Više

Beauty report

Učestalom primjenom Zeoazuki maske vlas postaje čvršća te se zaustavlja njeno ispadanje.

Savjeti i preporuke

Ako imate problema sa suhom kožom, vjerojatno i niste baš nešto previše uzbuđeni.

Darivanje

Ginza Eau de Parfum Murasaki, miris koji spaja snagu i ženstvenost u polisenzornom iskustvu, od dizajna bočice do izražaja mirisa, uz blistavu Murasaki ljubičastu...

Beauty report

Od trenutka kada je javnost dobila sneak peek u prostor u kojem se odsad nalazi salon Franić, ne prestaje se pričati o luksuznom interijeru...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.