Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Neobični zakoni o seksu

Najbizarnije zabrane diljem svijeta vezane za seks.

Postoje pravila koja se odnose na seks i kojih se nitko ne pridržava, a ipak su negdje zapisana. Možda se čini da je u današnjem svijetu nemoguće kontrolirati ljudsku seksualnost, a pogotovo državnim zakonima. Ipak u mnogim zemljama postoje službeno propisana pravila o seksualnom ponašanju stanovnika.

Poznato je da u Americi svaka savezna država, ali i grad imaju svoje specifične zakone, od kojih su neki potpuno bizarni. Mnogi od tih nevjerojatnih zakona povezani su i sa seksom. Naime, do 1990. u mnogim američkim državama upotreba dilda bila je zakonom zabranjena. Donosimo najneobičnije zakone vezane za seks propisane diljem svijeta.

SAD

U pojedinim američkim državama analni seks je ilegalan. U Detroitu je parovima zabranjen seks u automobilu, osim ako je on parkiran na njihovom vlastitom posjedu. Jedini prihvatljiv položaj u seksu je misionarski, a ostali se smatraju protuzakonitima u američkom glavnom gradu Washingtonu. U Pennsylvaniji je muškarcima zabranjena erekcija u javnosti.U Teksasu je zabranjen oralni i analni seks između dvojice muškaraca. Ovaj zakon se ne odnosi na heteroseksualne parove. Muškarcima je zabranjeno voditi ljubav sa ženom ako su jeli češnjak, luk ili sardine u Alexandriji u Minnesoti. Ako njegova žena ipak želi seks, zakon mu propisuje da mora oprati zube. U Minnesoti je ilegalno spavati gol!U Oregonu muškarci mogu platiti kaznu ako govore prostote tijekom seksa, a ovaj zakon se ne odnosi na žene. U Iowi poljubac ne smije trajati dulje od pet minuta. Mnoge američke države također imaju i propisane zakone koji se odnose na spolno općenje između dvije životinje!

Velika Britanija

Zabranjeno se seksati na parkiranom motociklu u Londonu. U Liverpoolu žene smiju biti prodavačice u toplesu, ali samo u trgovinama koje prodaju tropske ribice.

Guam

U toj zemlji postoje muškarci kojima je stalan posao spavati za novac s djevicama. Naime, u Guamu je zakonom zabranjeno nevinim djevojkama da se udaju.Zemlje Bliskog Istoka

Islamski zakoni su vrlo strogi kada se radi o seksualnosti, a jedan od bizarnih zakona kaže da nakon spolnog odnosa s janjetom, smrtni je grijeh jesti njegovo meso. U Libanonu je muškarcima dopušteno imati spolni odnos sa ženskim životinjama, dok je kažnjiv smrću seks sa životinjom muškog roda.U Bahreinu muški liječnik smije pregledati ženske genitalije, ali ne smije gledati izravno u njih, već samo u njihov odraz u ogledalu.

Indonezija

Kazna za masturbaciju u Indoneziji je odrubljivanje glave.

Kina

Ženama je zabranjeno hodati gole u hotelskoj sobi. Razodjevene smiju biti samo u kupaonici. U Hong Kongu prevarena žena smije ubiti svog muža, ali samo svojim vlastitim rukama, dok ljubavnicu može ubiti na bilo koji način.Nepal, Bangladeš i Macao

Protuzakonito je gledati filmove koji prikazuju scene seksa ili pubične dlačice muškaraca i žena. Zakon ne dopušta prikazivanje scena ljubljenja u filmovima u kojima glume glumci iz ta tri područja.

Kolumbija

U gradu Cali ženi je dopušteno imati seksualni odnos s mužem, a tijekom prvog seksa njezina majka mora biti prisutna u prostoriji.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Seks

Neki su ljudi potpuno nezainteresirani za seks, čak i ako su zaljubljeni.

Seks

Ako pitate LELO, u ovo možemo uključiti i seksualno blagostanje - užitak iz spavaće sobe koji sad možete ponijeti sa sobom na put.

Moj dom

Bojama, zastorima i plahtama obogatite svoj intimni raj...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.