Neobični zakoni o seksu

Postoje pravila koja se odnose na seks i kojih se nitko ne pridržava, a ipak su negdje zapisana. Možda se čini da je u današnjem svijetu nemoguće kontrolirati ljudsku seksualnost, a pogotovo državnim zakonima. Ipak u mnogim zemljama postoje službeno propisana pravila o seksualnom ponašanju stanovnika.

Poznato je da u Americi svaka savezna država, ali i grad imaju svoje specifične zakone, od kojih su neki potpuno bizarni. Mnogi od tih nevjerojatnih zakona povezani su i sa seksom. Naime, do 1990. u mnogim američkim državama upotreba dilda bila je zakonom zabranjena. Donosimo najneobičnije zakone vezane za seks propisane diljem svijeta.

SAD

U pojedinim američkim državama analni seks je ilegalan. U Detroitu je parovima zabranjen seks u automobilu, osim ako je on parkiran na njihovom vlastitom posjedu. Jedini prihvatljiv položaj u seksu je misionarski, a ostali se smatraju protuzakonitima u američkom glavnom gradu Washingtonu. U Pennsylvaniji je muškarcima zabranjena erekcija u javnosti.

U Teksasu je zabranjen oralni i analni seks između dvojice muškaraca. Ovaj zakon se ne odnosi na heteroseksualne parove. Muškarcima je zabranjeno voditi ljubav sa ženom ako su jeli češnjak, luk ili sardine u Alexandriji u Minnesoti. Ako njegova žena ipak želi seks, zakon mu propisuje da mora oprati zube. U Minnesoti je ilegalno spavati gol!

U Oregonu muškarci mogu platiti kaznu ako govore prostote tijekom seksa, a ovaj zakon se ne odnosi na žene. U Iowi poljubac ne smije trajati dulje od pet minuta. Mnoge američke države također imaju i propisane zakone koji se odnose na spolno općenje između dvije životinje!

Velika Britanija

Zabranjeno se seksati na parkiranom motociklu u Londonu. U Liverpoolu žene smiju biti prodavačice u toplesu, ali samo u trgovinama koje prodaju tropske ribice.

Guam

U toj zemlji postoje muškarci kojima je stalan posao spavati za novac s djevicama. Naime, u Guamu je zakonom zabranjeno nevinim djevojkama da se udaju.

Zemlje Bliskog Istoka

Islamski zakoni su vrlo strogi kada se radi o seksualnosti, a jedan od bizarnih zakona kaže da nakon spolnog odnosa s janjetom, smrtni je grijeh jesti njegovo meso. U Libanonu je muškarcima dopušteno imati spolni odnos sa ženskim životinjama, dok je kažnjiv smrću seks sa životinjom muškog roda.

U Bahreinu muški liječnik smije pregledati ženske genitalije, ali ne smije gledati izravno u njih, već samo u njihov odraz u ogledalu.

Indonezija

Kazna za masturbaciju u Indoneziji je odrubljivanje glave.

Kina

Ženama je zabranjeno hodati gole u hotelskoj sobi. Razodjevene smiju biti samo u kupaonici. U Hong Kongu prevarena žena smije ubiti svog muža, ali samo svojim vlastitim rukama, dok ljubavnicu može ubiti na bilo koji način.

Nepal, Bangladeš i Macao

Protuzakonito je gledati filmove koji prikazuju scene seksa ili pubične dlačice muškaraca i žena. Zakon ne dopušta prikazivanje scena ljubljenja u filmovima u kojima glume glumci iz ta tri područja.

Kolumbija

U gradu Cali ženi je dopušteno imati seksualni odnos s mužem, a tijekom prvog seksa njezina majka mora biti prisutna u prostoriji.