Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Neodoljiva M.A.C kozmetika

Za samosvjesne i hrabre žene.

Poznavatelji(ce) kozmetike I svjetskih brandova, zacijelo će se složiti kako je M.A.C, kanadska profesionalna kozmetika, ujedno možda i najbolja kozmetika na svijetu. Osim činjenice da je kvaliteta apsolutno savršena, kozmetička kuća M.A.C poznata je i inovativna i po tome što stalno 'izbacuje' brojne make up kolekcije, a brojka se zna penjati čak i do desetak po jednoj sezoni.Posljednjih nekoliko godina M.A.C surađuje I sa brojnim svjetskim celebrityjima (Lady Gaga, Cyndi Lauper…) , a ta suradnja, osim glamourom, rezultira i humanitarnim karakterom – dio novca od prodaje odlazi upravo u te svrhe. Tako, primjerice, M.A.C nastavlja suradnju sa Nicki Minaj, koja je već u prošloj sezoni postala zaštitno lice M.A.C-ove Viva Glam kolekcije i to s najnovijom kolekcijom ruža i sjajila za usne.Hip-hop kraljica, ekscentrična glazbenica, poznata je po svojoj ljubavi prema pastelno obojenim usnama pa će tako u sklopu proljetne kolekcije predstaviti duo ruža i sjajila u novoj nijansi imena Pastel Lavender Pink. Ovo izdanje dolazi u limitiranom obliku, a svaki cent od prodaje odlazi za pomoć ženama, muškarcima i djeci oboljeloj od AIDS-a. Ruž i sjajilo prodavat će se po cijeni od 15 USD , a dostupni će biti na M.A.C-ovim policama od veljače ove godine. Ovom prigodom Nicki je snimila i proljetnu kampanju, u standardno kapricioznom izdanju, okružena svojim omiljenim mazalicama za usne.

Kako do najbližeg M.A.C.-a?


Iznimna kvaliteta, pigmentiranost, izbor nijansi i limited edition divote iz M.A.C Cosmetic-a teško ikoga mogu ostaviti ravnodušnim. Nažalost, unatoč čestim najavama kako će se to promijeniti, M.A.C još uvijek nije dostupan u Hrvatskoj (teško je povjerovati da će se po tom pitanju nešto promijeniti), stoga većina Hrvatica nabavlja svoje zalihe u inozemstvu, najčešće u Austriji ili Italiji. Pogledajmo koje su destinacije najpogodnije za kupnju ovog fantastičnog brenda.Graz – Marionnaud parfumerija, Herrengasse 18, Venecija – Coin, Campo San Luca, Budimpešta – Douglas parfumerija, Oktober 23, M.A.C store na adresi Vaci Utca 8, M.A.C u ulici Kerepesi ut 7, Beč– Marionnaud parfumerija, Kaertnerstrasse 19, Douglas parfumerija, Mariahilferstrasse te M.A.C Shopping City Süd i M.A.C store, Mariahilferstrasse 42-48.

Uz nepreglednu ponudu novih proizvoda i nijansi teško ćete izbor ograničiti na samo jednu sitnicu, a pregršt testera i poklončića pri kupnji ove će parfumerije učiniti stalnom postajom u prekograničnim izletima. Vrlo je izvjesno da ćete potrošiti više novca negoli ste planirale, ali život je jedan, baš kao i M.A.C kozmetika.

Kupovina putem Ebaya

Bid, shipping, request ili seller dobro su poznati termini iskusnih online kupaca, radilo se pritom o kozmetici ili ne. Ebay, najveći aukcijski site na svijetu, objedinjuje ponudu i zadovoljava potražnju milijuna kupaca diljem planete. Pronaći M.A.C korektor koji će vam stići na kućni prag za svega nekoliko dolara zvuči nevjerojatno, ali nije uopće tako daleko od istine. No, postoji mogućnost da će vas prodavač obmanuti ili da nećete svaki put dobiti najbolje za svoj novac – lažna M.A.C kozmetika nije rijetka pojava na Ebayu.Najvažnija stvar na koju trebate obratiti pozornost jest kredibilitet prodavača (sellera). Uostalom, kraljica svih kraljica, pop ikona I legenda Madonna, davno je izjavila kako ne može svoj život zamisliti bez M.A.C-ovog ruža Russian Red, a valjda ona zna što je najbolje.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dobar posao

Riti Tiimus, menadžerica za održivost zone Europa, govori kako se Grupa L´Oréal, globalni beauty lider, bori protiv klimatskih promjena.

Beauty report

Iznimno meka formula lako klizi po usnama otpuštajući duboko pigmentirane i čiste boje koja vaše usne stavlja u prvi plan!

Beauty report

U pet proizvoda koje uchka donosi, priroda je dodirnuta ljudskim rukama, oblikovana je znanjem i stručnošću te je harmoničnim postupcima pretočena u elegantnu i...

Savjeti i preporuke

Cijene su dosta pristupačne, s obzirom na sastav proizvoda i same benefite koje pruža koži.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.