Neodoljiva srijeda u Profilu

Svaka srijeda postaje neodoljiva srijeda u Profilu s neodoljivim knjigama po neodoljivim cijenama. Sutra na popustu od čak 40kn možete pronaći knjigu Slasne salate autorice Petre Kasparek. Sa više od 300 maštovitih recepata za salate pripremite se za nadolazeće vruće ljetne dane.

Salate vole i rado jedu svi – bilo kao ukusno predjelo, užinu, zasitno glavno jelo, prilog ili osvježavajući desert. Ova knjiga sadržava omiljene, poznate i nove recepte za pripravljanje raznovrsnih ukusnih salata. Nudi niz prijedloga za svačiji ukus, svačiji džep, svaku prigodu i potrebu.

Osim recepata za zelene salate tu su i oni za salate od svježeg povrća, one s tjesteninom, rižom i sjemenkama, mesom, ribama, školjkama i rakovima te svježe voćne salate. Ukratko – za svakog ponešto. Knjigu upotpunjuju opširan uvod o salatama, iscrpni tehnički naputci i upoznavanje s namirnicama.

Ovo je jedina knjiga o salatama koja će vam ikada trebati! Ponuda vrijedi u srijedu 27. travnja 2011. i traje do isteka zaliha. Knjiga je s 99 kn snižena na samo 59 kn. Od sada će vam svaka srijeda u Profilu postati neodoljiva.

Neodoljiva srijeda u Profilu

Stiže najnovija vijest iz Profila za sve knjigoljupce širom Hrvatske! Od sljedeće srijede, 24. veljače, počinje nova akcija Profil multimedijalnih knjižara, primamljivog naslova neodoljiva 'Neodoljiva srijeda u Profilu' koja će knjigu učiniti još dostupnijom svim građanima.

Ovom akcijom Profil će ponuditi će pojedine naslove knjiga po nevjerojatno povoljnim cijenama.

Riječ je o malo skupljim naslovima iz različitih područja koji će samo srijedom biti sniženi i do 70%. I to u svih devet Profil multimedijalnih knjižara – u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Slavonskom Brodu te u novootvorenoj knjižari u trgovačkom centru Westgate u Zaprešiću.

Ove srijede u ponudi je enciklopedija Croatica, u Profilovu izdanju, čija će cijena biti nevjerojatnih 249 kn, dok je njezina redovita cijena u sve ostale dane 990 kn. Croatica je jedinstveni dvosveščani leksikon koji je, bez sumnje, potreban svakom hrvatskom domu. Sve ono što je važno na povijesnom, kulturnom, nacionalnom, sociološkom, društvenom, sportskom polju, sve one osobe čijem se talentu, upornosti, marljivosti, sposobnosti i dostignućima divimo, oni koji su zaslužni za nacionalni identitet, za kulturna i znanstvena dostignuća, za sportske podvige, za prepoznavanje u svijetu, sva ona mjesta koja svojom ljepotom mame da stanemo, usporimo ritam, opustimo se, čiji sklad stvara sigurnost i osjećaj da postoji harmonija i u našim životima, mjesta koja su ostala netaknuta i nezagađena – sve ćete to naći u ovoj knjizi.

Nova Profilova akcija sigurno će razveseliti građane jer će knjige koje su im dosad bile manje dostupne napokon moći postati dio njihove kolekcije ili prekrasan prigodni dar.