Neodoljivi čovjek od čelika

Ljeto 2013. rezervirano je samo za jednog superjunaka, najpoznatijeg od svih… Predstavljamo vam film ‘Čovjek od čelika‘ – nastavak popularne priče o Supermanu.

Glavna uloga povjerena je mladom Henryu Cavillu, a čitava ekipa pršti od zvučnih imena. U filmu glume Amy Adams koja je četiri puta bila nominirana za Oscara (‘The Master’), Michael Shannon koji je također bio nominiran za Oscara (‘Revolutionary Road’), dobitnik Oscara Kevin Costner (‘Dances with Wolves’), Diane Lane koja je bila nominirana za Oscara (‘Unfaithful’), Laurence Fishburne nominiran za Oscara (‘What’s Love Got to Do with It’), Antje Traue, Ayelet Zurer, Christopher Meloni i dobitnik Oscara Russell Crowe (‘Gladiator’).

super 3I dok okosnicu ove filmske priče znaju svi, o mladom Cavillu tek će se pričati.

30-godišnjem Britanacu, kojeg ćemo gledati u novom blockbusteru, nije trebalo mnogo da zadobije simpatije svekolike publike, naročito nježnijeg spola. Ljepotan kojeg smo imali priliku gledati u serijalu ‘The Tudors’ u kojem je glumio od 2007. do 2010. godine, prema mnogima je idealan izbor za utjelovljenje kultnog superjunaka.

MAN OF STEELSuperman u poboljšanom odijelu izgleda moćnije no ikad, a Henry se čini savršen za ovu ulogu i zbog mnogih drugih razloga, između kojih se ističe prepoznatljiva frizura koja ne odskače od njegovih prethodnika, ali i mišići na račun kojih su u krugovima obožavatelja stvorene i nove verzije naslova filma. Tako neki najnoviji nastavak Supermana vole nazivati ‘Mišići od čelika’ pritom aludirajući na savršeno isklesano tijelo glavnog glumca. Naime, kako bi imao ovakve mišiće Cavill je nekoliko mjeseci prije početka snimanja bio podvrgnut režimu vježbanja kojeg je za njega osmislio trener Mark Twight. Inače, taj isti režim koristi i američka vojska, stoga rezultati nimalo ne čude.

Zasad ‘Čovjek od čelika’ zvuči kao najambiciozniji film o Supermanu, prije svega zbog imena koja stoje iza njega – od redatelja Zacka Snydera (‘300’, ‘Watchmen’) do producenta Christophera Nolana (‘Batman’) kojima možemo zahvaliti na odabiru Cavilla za ulogu mladog Clarka Kenta u još jednoj avanturi spašavanja svijeta od uništenja.

nagrada superman

OSVOJITE KAPU ILI MAJICU

Poklanjamo vam dvije Superman kape, dvije majice za odrasle te dvije Superman dječje majice.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam odgovor na nagradno pitanje na mail adresu [email protected] s naslovom SUPERMAN te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, svoju punu adresu i broj telefona.

Tko igra glavnu ulogu u filmu ‘Čovjek od čelika’?

Vaše prijave primamo do 02. srpnja 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Dobitnici su Ivana Igerčić i Nikola Svirač. Čestitamo!