Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Neodoljivi Ženski rokovnik

Za modernu ženu koja zna da je dobra organizacija pola puta do uspjeha.

Ženski rokovnik, kao što mu i samo ime govori, je tjedni planer prilagođen potrebama moderne žene, a nastao je iz želje da se klasični, bezlični rokovnik koncipira i redizajnira svojim sadržajima, veličinom i izgledom.

Kako je nastao Ženski rokovnik?

U tvrtci Ad Vitam, koja je proizvođač ovog na tržištu već popularnog ženskog rokovnika, ali i drugih cool poklona, kažu nam kako im je cilj bio pronaći na tržištu tjedni planer koji će zadovoljavati više kriterija: na prvom mjestu biti dobro struktuiran i imati korisne rubrike, a istovremeno biti i pregledan i estetski privlačan. Drugi kriterij bio je – da je isti planer svojom  veličinom prilagođen ženskoj torbici i za svakodnevnu upotrebu.

Nisu ga našli.

Umjesto toga su odlučili sami stvoriti idealni ženski planer i nazvati ga jednostavno – Ženski rokovnik.


Ženski rokovnik za 2010. godinu mogli ste kupiti u knjižarama Profil Megastorea po maloprodajnoj cijeni od 79,00 kuna ili na službenim web stranicama proizvoda. Riječ je je drugom izdanju rokovnika, bitno drugačijem od onog prošlogodišnjeg. Uvažene su kritike prijateljica Ženskog rokovnika, dakle, novo izdanje je izmjenjeno i dopunjeno novim sadržajima, a neke rubrike su sasvim izbačene.

Što se dogodilo? Rokovnik je prodan sve do zadnjeg primjerka! Potražnja za Ženskim rokovnikom je bila daleko veća od aktualne naklade, stoga proizvođač najavljuje da će izdanje za sljedeću godinu tiskati puno veću količinu.

Ženski rokovnik 2011

Novi Ženski rokovnik je u pripremi. Strpljivo se čekaju i skupljaju komentari djevojaka i žena prije nego što se verziju za 2011. podvrgne manjim "estetskim zahvatima". "Facelifting" će se dogoditi u tematskom dijelu, informativnom i motivacijskom, kao i na polju dizajna, gdje možemo očekivati interesantno poigravanje s bojama i vizualima.

Tjedni planer za 2010. godinu poseban je jer vas kroz isti prati po jedna lijepa misao koju je izgovorila žena, a slična stvar je u planu i za 2011. godinu. I u sljedećem izdanju proizvođač kupce planera namjerava ponovno razveseliti nekim korisnim poklončićem uz kupnju rokovnika, kao što je to ove godine bio džepni kalendar i praktična shopping lista.

Iako je planer rasprodan, manje količine planera su dostavljene u nekoliko prodajnih centara, pa okušajte sreću i svoj primjerak potražite u Profil Megastoreu u Bogovićevoj, Branimir Centru, Garden Mallu, West Gateu, Svetoj Heleni, Slavonskom Brodu, Rijeci i Splitu.

Ili se igrajte s nama i probajte osvojiti Ženski rokovnik na našoj nagradnij igri! 🙂

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

Ad Vitam i She.hr poklanjaju vam pet primjeraka tjednog planera za kojima su sve žene poludile. Igrajte se s nama i možda Ženski rokovnik bude vaš!

Kako biste sudjelovali, potrebno je na mail [email protected] poslati mail s naslovom ROKOVNIK,
te upisati sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 01. travnja 2010., nakon čega ćemo odabrati i objaviti sretne dobitnike.

Sretno! 🙂
Vaš She.hr

Drage naše,

svoj primjerak neodoljivog tjednog planera osvojile su: Ružica Kadić, Romina Biletić, Branislava Meštrov, Natalija Martinac i Nikoleta Glamuzina.
Informaciju o preuzimanju nagrade primiti će na mail.

Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Vintage Planer 2023. je planer za žensko srce i dušu i svaka žena će uživati ispunjavajući ga.

Dizajn

Ako kojim slučajem to još ne znate, proizvode Ulice snova možete personalizirati izborom boje i gravure.

Duh i tijelo

Prema definiciji, vještine upravljanja vremenom odnose se na sposobnost učinkovitog i produktivnog korištenja vremena.

Zanimljivosti

Ljetna sezona posebno je izazovna za planiranje i organizaciju, jer čak i nekoliko stupnjeva može manje-više utjecati na cjelokupni doživljaj.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.