Nestani bez grižnje savjesti

Mnoge žene iz neuspješnih brakova izlaze kao ranjeni vojnici: psihički potpuno nespremne za nova ljubavna ushićenja. A ako spadate u kategoriju samosvjesne žene na pragu četrdesetih, postat ćete hit među mladićima u dvadesetima i tridesetima koji se ne libe iskazati im poštovanje i divljenje.

No ono što je karakteristično za bilo koju od nas žena, bile mi starije ili mlađe, teško da ćemo već nakon prvog spoja shvatiti kako on baš i nije princ na bijelom konju. No, nakon nekog vremena sigurno ćemo dobro razmisliti kako ga bezbolno otpiliti.

Iako postoje dragi dečki koji s nama jednostavno nisu kliknuli te je njima potrebno blago saopćiti kako nisu oni krivi, već vi i vaša želja za slobodom i novim iskustvima, nekolicina je onih koje možete bez problema otkantati.

Tu je popis 5 tipova frajera koje možete bez grižnje savjesti odbiti!

Prostak

Ako je frajer već na prvom spoju neugodno prost, tako da vam dobacuje neprikladne seksualne i slične komentare, on naravno zaslužuje totalni prekid komunikacije odmah na prvu. Dovoljna će biti poruka sadržaja: “Ne zovi me više”, ili samo njegov pogled na vaša prekrasna leđa dok se budete okretali i nestajali bez traga i glasa.

Agresivac

Ako uočite kojekakve simptome prekomjerne agresivnosti kod vašeg novog frajera, bolje je što prije pobjeći s mjesta događaja te izbrisati njegov broj i nikad se više ne javiti na možebitne pozive sa skrivenog ili pak nepoznatog broja u gluho doba noći.

Agresivac će možda najprije biti dobar prema vama, nasilan naspram druge osobe – ali kad tad biste vi naletjeli na njegov bijes. Agresivac je čovjek malog samopoštovanja i velikog ega koji svoje frustracije mora iskaljivati na drugima. Bježite!

Emocionalni idiot

Postoje frajeri s kojima jednostavno niste na istoj valnoj duljini. Ipak, pojedinci su emocionalno ograničeni i nikad vas neće shvatiti. Nema razloga zašto započinjati vezu s nekim tko vam nikada neće moći pružiti ljubavnu sreću.

Plaši vas

Ako vas frajer s kojim ste bili na spoju nekako uznemiruje, plaši, vjerojatno postoji i pravi razlog zašto. Vodite se prema svojim osjećajima i nemojte mu dati preveliku šansu. Trnci koji su vam kolali kroz tijelo nisu od ljubavi i uzbuđenja…

Misli da NE znači DA

Ako vas nije slušao na spoju te je prešao je granice u dodirima i poljupcima i vjerojatno mislio kako “ne” znači “da” – taj dečko vas ne poštuje  te se bez grižnje savjesti možete pokupiti i otići pa kad ostane sam možda shvati da “ne” znači “ne”.