Nešto iz Tiffanyja

Melissa Hill suvremena je irska spisateljica rodom iz Dublina. Njezini romani iznimno su pitki, ležerno i vješto napisani, prepuni topline i inteligentnog humora, i isto tako lako nalaze put do milijunskog čitateljstva.

Peta avenija na Badnjak u New Yorku najblistavija je ulica na svijetu. Dvojica muškaraca koji se ne poznaju kupuju božićni dar za ženu svojega života. Dok je za Ehtana to kupovina života u koju je uložio srce i mnogo novca, za Garyja je to 'nužno zlo' i radije bi sav novac koji ima spiskao na sebe. I Ethan i Gary odlučuju se za slavnu draguljarnicu Tiffany's, ali u vrećicama s kojima izlaze na ulicu kriju se potpuno drugačiji darovi. Kada Garyja udari taksi, Ethan mu pomogne i pozove Hitnu pomoć. Ni jedan ni drugi ne slute da je u cijelom tom metežu došlo do zamjene darova. Nevolje proizašle iz te zabune uzburkat će mnoge strasti i dovesti u pitanje važne životne odluke. I baš kada se čini da je iz cijele te zbrke nemoguće naći izlaz, počinje djelovati čarolija iz Tiffanyja.

OSVOJI KNJIGU

Znanje vam poklanja knjigu Nešto iz Tiffanyja autorice Melisse Hill.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom TIFFANY te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

U kojem gradu se odvija radnja romana?

Vaše prijave primamo do 26. prosinca 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. 

Dobitnica je Željka Zorica. Čestitamo!