Nešto učinkovito za smanjenje struka

Važan događaj je pred vama i stalno se pitate kako je to tako brzo stiglo, a vi se još niste uspjeli pokrenuti i skinuti koju kilu. Tješite se kako jednostavno nije bilo vremena za vježbanje ili pak za zdraviju prehranu. No, nekako ste uspjeli pronaći vremena da haljinu kupite dva mjeseca ranije, po mogućnosti usku koja, ni da hoće, ne može prekriti baš sve nedostatke.

Eh, znamo kako vam je. Vjerujem da se svatko od nas barem jednom našao u takvoj situaciji, a ako pokušavate, poput mene, dan ili dva ranije odreći se ugljikohidrata kako vam trbuh ne bi doslovno izgledao kao da ste u 5. mjesecu trudnoće, moram vam priznati da tu i nema nekog prevelikog učinka. Osobito ako ste jedni od onih koji čim popiju čašu vode, osjećaju nadutost. To može upaliti jedino onima koji su se i prije držali malo strožeg režima i kojima tjestenine i slatko nisu baš na prvom mjestu.

pojas za mršavljenje_2-660+443

No, bez brige, nije sve baš tako crno, još uvijek postoji onaj svemogući steznik koji, ne samo da je meni najbolji prijatelj, nego sam mu i namijenila posebno mjesto u ormariću. Ipak me spasio jedno milijun puta, stoga smatram da je u redu držati ga kao kap vode na dlanu.

Kad smo kod toga, morate znati da nisu svi steznici isti jer sam ih kroz godine stvarno puno isprobala, ali samo jedan je dobio počasno mjesto. Napravljen je od neoprena, laganog materijala koji omogućava koži da diše jer ipak bi bilo u redu, ako ste već na nekoj fešti gdje želite prvenstveno uživati i opustiti se, da možete normalno disati, a ne da još ostanete bez zraka. Osobno ga nosim i u uredu ili kad god imam neki važan sastanak. Važno je da se ne primjećuje ispod odjeće, a omogućava nestanak viška kilograma oko struka. Uz njega, moj struk je konačno pravilno oblikovan i mislim da bi svatko trebao imati jedan kod kuće, ako za ništa drugo, barem za ove hitne slučajeve.

pojas za mrsavljenje660+443

Trendi.hr portal za premium trgovinu donosi vam odličnu ponuduPojas za mršavljenje od neoprena za samo 69.00 kn, uz gratis dostavu. Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu i nagradite se jer mršavljenje uz ovaj pojas nikada nije bilo jednostavnije!