Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Neugodne situacije u seksu

7 neočekivanih i nezgodnih trenutaka ispod plahti.

Tijekom seksa događaju se razne nezgodne situacije koje ne zaobilaze niti najbolje ljubavnike. Bilo da dobro poznajete svog partnera ili ste s novim dečkom, neugodnosti se mogu pojaviti baš u najgorem trenutku. Kao i u većini stvarnih situacija u životu, najvažnije je da se dobro zabavljate i da ste spremni nasmijati se sami sebi.

Donosimo sedam najneugodnijih situacija koje se mogu dogoditi kad je atmosfera na vrhuncu.

1. Nespretni pokreti

Seks u filmovima izgleda uzbudljivo, strastveno i muškarac i žena kreću se u harmoničnim pokretima. U stvarnom životu to ne izgleda baš tako savršeno. Odjeća se ne skida tako jednostavno i neprimjetno, a promjena položaja i korištenje kondoma ne ide uvijek glatko. Svakoga mogu iznenaditi nespretni i neočekivani pokreti, vlastiti ili od strane partnera.2. Dirty talk zvuči čudno

Seksi razgovor i prostote prije i za vrijeme seksa mogu dodatno podići temperaturu u krevetu. Dečke uzbuđuje kada im govorite koliko uživate, ali neke riječi i rečenice mogu zvučati više čudno i nespretno nego seksi. Opustite se, nemojte glumiti ako se ne osjećate ugodno govoreći takve stvari i definitivno nemojte tepati njegovim intimnim dijelovima.

3. Neobični zvukovi

Muškarci obožavaju kada žene uzdasima pokazuju da uživaju, a svakojaki zvukovi tijekom seksa nisu ništa neobično. No, zvukovi koje proizvodi naše tijelo mogu nas neugodno iznenaditi. Potpuno je normalno da vagina ispušta zvukove, a dogodi li vam se da tijekom seksa ispustite plinove, samo se nasmijte i nemojte dopustiti da vam to pokvari raspoloženje. Seks je sve samo ne čist i uredan.4. Čudni fetiši

Svatko ima različite i neobične želje i fetiše u seksu, a ponekad vas osoba s kojom ste intimni može neugodno iznenaditi. Možda smatrate da poznajete svog dečka, ali potrebno je puno dulje vremena za istraživanje međusobnih želja na seksualnom planu. Otkrijete li da vašeg dečka privlači nešto od čega vi zazirete, najvažnije je iskreno porazgovarati o tome.

5. Ozljede tijekom seksa

Male tjelesne ozljede mogu se dogoditi tijekom seksa na bilo kojem mjestu u stanu, autu, balkonu ili na otvorenom. Međusoban sudar glavama ili sudaranje glave u namještaj česta su pojava tijekom strastvenog seksa. Seks ne mora biti pretjerano divlji da bi se dogodile nezgode poput grča u nozi, istegnutog mišića, grebanje noktima ili slučajan ugriz na pogrešnom mjestu.6. Loš tajming

Prerana ejakulacija ili nemogućnost postizanja orgazma mogu pokvariti seks, posebno ako niste na istoj 'valnoj duljini'. Dogodi li se njemu da ubrza, nemojte mu zamjerati jer sjetite se koliko puta je vama bilo potrebno malo duže da doživite orgazam, iako ste uživali cijelo vrijeme. Jednako tako, ponekad vi želite seks, a on nije u istom raspoloženju, što je potpuno normalno.

7. Pogrešno ime

Za vrijeme seksualnog odnosa, ne razmišljamo normalno i ponekad se događa da netko u žaru strasti izgovori tuđe ime. Ovo je vrlo nezgodna situacija, posebno ako niste igrali zamjenu uloga. Najbolje je sve preokrenuti na šalu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Seks je prirodan lijek za stres, poboljšava raspoloženje i pomaže u gubljenju kilograma.

Seks

Mnogo nas razmišlja o tome, a kako istraživanja pokazuju - jedan od pet parova je barem isprobao bondage, odnosno vezanje.

Seks

Izgled, težina, spretnost... puno je toga što se partneru mota po glavi.

Zanimljivosti

S vremena na vrijeme otkrijete seks igračku koja je toliko savršeno u skladu s vama da se pitate zna li što želite i prije...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.