Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Nevidljiva zaštita od sunca

Konačno! U laboratorijima Dermalogice smislili su nešto što osviještene žene već dugo priželjkuju – kremu za zaštitu od sunca sa zdravim i hipoalergenim filtrima, koja se razmazuje i upija poput najluksuznijeg fluida.

Konačno! U laboratorijima Dermalogice smislili su nešto što osviještene žene već dugo priželjkuju – kremu za zaštitu od sunca sa zdravim i hipoalergenim filtrima, koja se razmazuje i upija poput najluksuznijeg fluida. Ako brinemo o zdravlju kože, skloniji smo birati kreme s tzv. mineralnim filtrima. Oni, za razliku od kemijskih sastojaka za zaštitu od sunca, ne izazivaju alergije jer ostaju na površini kože i ondje stvaraju fizičku barijeru koja odbija sunčeve zrake. No biranje ove zdravije opcije dosad je značilo da ćemo plažom hodati s ružnim bijelim mrljama na koži – jer se mineralna zaštita, zbog veličine čestica, ne može upiti.

No, više ne moramo birati između estetike i zdravlja jer su stručnjaci iz laboratorija Dermalogice otkrili način kako doskočiti tom problemu. Zahvaljujući inovativnoj formuli, minerali su postali nevidljivi, lako se razmazuju, a krema prodire u kožu i, zahvaljujući posebnim sastojcima, hrani je, umiruje i hidrira. Krema je primjerena i za najosjetljiviju kožu, a pruža zaštitu i od UVA I UVB zračenja s faktorom 30, ali i plavog svjetla raznih zaslona, koje je također štetno za kožu.

HyperFocal: 0

Krema se bazira na inovativnom pripravku cinkovog oksida, jednog od najučinkovitijih minerala u obrani od sunca, a obogaćena je bioaktivnim kompleksom ljekovitih gljiva koji smanjuje crvenilo i suhoću kože te antioksidansima iz zelenog čaja koji sprečavaju oštećenja na najdubljim razinama.

Sunčeva svjetlost, pokazuju istraživanja, od svih je faktora najzaslužnija za starenje kože. Stoga mineralnom zaštitom iz Dermalogice podignimo nježni, no učinkoviti štit, dok uživamo u onome što sunce daje – radost, toplinu i sam život.

Ne propustite

Beauty report

Retinol je zlatni standard u borbi protiv starenja, stoga je posve razumljivo da je Dynamic Skin Retinol Serum primarno namijenjen zreloj koži.

Savjeti i preporuke

Eucerin zaštita od sunca za dječju kožu posebno je razvijena kako bi zaštitila nježnu kožu i pružila učinkovitu biološku zaštitu stanica.

Beauty report

Moderan način života i okolišni čimbenici nepovoljno utječu na integritet kože, a time i na njezinu hidriranost.

Beauty report

Dermalogica donosi blagdansku kolekciju imajući na umu da nije samo vrhunski proizvod ono što njeguje kožu, nego i dodir naših terapeuta dok apliciraju vrhunske...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.