Nevidljive cipele

Stiže prava poslastica za sve ovisnice o neobičnim cipelama. Nakon lijepih, ružnih, bizarnih, morbidnih, romantičnih, vrtoglavo visokih i bolesno skupih, ostvarit će se i tisućljetni modni san o – nevidljivim cipelama!

Dizajnerica Andreia Chaves, koja je prije otprilike godinu dana izazvala pravu medijsku oluju konceptnim modelom nevidljivih cipela, svoju će otkačenu ideju napokon u cijelosti ostvariti. Nevidljive cipele idu u proizvodnju, a već u siječnju moći će se kupiti u Europi i Aziji. Cijena još uvijek nije poznata, ali su zato prve fotke tu.

Andreia je osmislila zaista revolucionarne cipele koje osim magičnih moći (reflektiraju odraz tla i svojevrsnom optičkom varkom postižu efekt nevidljivosti) izgledaju više nego fashionable! Bez problema možemo zamisliti  trendsetericu Lady Gagu kako u nekom novom spotu pleše u poderanim mrežastim najlonkama i – nevidljivim cipelama. Rođena Brazilka Andreia Chaves danas živi u Italiji, a kaže da inspiraciju crpi u “kaotičnim katoličkim metropolama poput Sao Paula“, u kojem je i odrasla.

Cromoda.com