Nevjerojatan tjedan stand up komedije

Još jedan tjedan smijeha i stand up komedije je pred nama. Od ponedjeljka do četvrtka očekuju vas vrsni komičari koji će na sebi svojstven način pretresati raze teme – od politike do seksa i natrag.

Open Mic večer

U ponedjeljak 29. studenog s početkom u 21 sat održava se Stand up comedy mic night – Trash večer za Dan Republike s gostima iz Studija smijeha. Mjesto za smijeh je klub Purgeraj u parku Ribnjak. S obzirom na to da su ovaj mjesec bile samo dvije kvalifikacijske večeri, komičari su odlučili, samo za ovaj put, prebaciti finale na prosinac i napraviti dvomjesečni finale.

Voditelj večeri je Aleks Curać Šarić, a na pozornici će mu se pridružiti: Marina, Goran, Vlatko, Andrea, Mile i tko god još želi biti dio ove jugonostalgičarske večeri. Upad je besplatan, a happy hour traje od 21 do 23 sata.

Sextra Large uz Zuhru

U povodu obilježavanja Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a komičari Studija smijeha pripremili su za vas tematsku večer pod nazivom Sextra Large. Znači, u srijedu 1. prosinca s početkom u 20.30 sati u MMC studiju na adresi Vlaška 92 komičarska postava Studija smijeha uz pojačanje u obliku Zuhre za vas je pripremila nevjerojatnu večer.

Ne samo da će se pričati o seksu, pornografiji i ostalim pripadajućim zanimljivostima nego će i izvođači i voditeljica biti obučeni, tj. razodjeveni sukladno temi. Pred vas će u seksi izdanju izaći: Ivan Šarić, Aleks Curać Šarić, Goran Furjan, Vlatko Štampar, Tihomir Paravina, Andrea Andrassy i Mirko Fabris Krav.

Poseban gost večeri, kao što smo već spomenuli, jest Zlatan Zuhrić Zuhra, a voditeljski seksi bič držat će Marina Orsag. Najsretnije čekaju nagrade Primerosa, Sanpellegrina, Magic Marketa, grickalica Vedrini i Algortima koji su ujedno i pokrovitelji večeri. Upad je 25 kuna.

Novi materijal u Studiju smijeha

U četvrtak 2. prosinca u MMC studiju ekipa Studija smijeha za vas je pripremila novi materijal. Dođite u 20.30 na adresu Vlaška 92 i nasmijte se do suza novim forama. U ovom zimskom mjesecu zagrijte se u vrućoj atmosferi Studija uz smijeh i zabavu jer vas očekuju sljedeći komičari: Ivan Šarić, Marina Orsag, Vlatko Štampar, Goran Furjan, Tihomir Paravina i Goran Vugrinec Goc.

Aleksandar Curać Šarić je voditelj, a upad je 25 kuna. Osim što ćete biti nagrađeni dobrim provodom, sponzori Algoritam i Vedrini su se pobrinuli za opipljive nagrade. Cuga je po studentskim cijenama, a na stolu vas čekaju i besplatne grickalice.

OSVOJI UPAD

Redakcija She.hr vodi vas na večeri urnebesnog smijeha. Poklanjamo 1×2 ulaznice za:

01. prosinca – tematska večer pod nazivom Sextra Large
02. prosinca – izvedba novog prosinačkog materijala 'Studio smijeha'

Za sudjelovanje je potrebno da nam na adresu [email protected] pošaljete svoje podatke: ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela. Pošaljite mail s naslovom: SRIJEDA6 ili ČETVRTAK6, ovisno koji dan se želite dobro nasmijati.

I ne zaboravite, večeras, ponedjeljak u 21h u Purgeraju, Park Ribnjak – Open Mic!
Vaše prijave primamo do 1. prosinca, u 12 sati, kada ćemo objaviti i dobitnike.

Sretno. 🙂
Vaš She.hr


Dragi naši,
dobitnici ulaznica za stand up su: Marijana Zrnčević osvojila je dvije ulaznice za srijedu, a Nikola Ravnjak dvije ulaznice za četvrtak.
Čestitamo! Informaciju o preuzimanju ulaznica primiti će na mail.
Vaš She.hr