Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

New Yorker glazbena hoodica

Esencijalni komad odjeće za sve ljubitelje glazbe.

Ne možete zamisliti odlazak u grad bez slušalica u ušima iz kojih vas uveseljavaju taktovi omiljenih pjesama? Koristite javni gradski prijevoz uživajući u glazbi koju samo vi čujete? Trčite kako biste ostali u formi i pri tom vam ritam određuje glazba koju ste sami odabrali?Ljubitelji glazbe sada više ne moraju brinuti prije izlaska iz stana gdje su ostavili slušalice i trenirati izdržljivost vlastitih živaca otpetljavanjem žica prije priključivanja na glazbeni player.Slušalice integrirane u kapuljaču sportske majice na patentni zatvarač najbolji su saveznik svakog glazboljupca. Ova cool glazbena majica na kapuljaču dolazi u plavoj, sivoj i crnoj nijansi u rasponu od S do XXL veličine.Sportske kombinacije sada upotpunite praktičnim komadom odjeće kao što je hoodie te se spojite s najdražim vam glazbenim notama u samo nekoliko trenutaka. Posjetite New Yorker internet stranicu i sudjelujte u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti glazbenu hoodicu i iPod Nano.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Ovi proizvodi izmamit će osmijeh čak i onim najneodlučnijima, a uzbuđenje i osjećaje koji se ne zaboravljaju cijelog života je lako za omogućiti.

Zanimljivosti

Novi doživljaj zvuka mogli su iskusiti sudionici eventa Philips GOtogether koji je okupio poznate influencere, pripadnike medija te ostale sudionike.

Gastronomija

Dobra i sočna, te ne presuha tapenada će imati dobar omjer maslina i kapara te biti začinjena maslinovim uljem i sokom od limuna.

Duh i tijelo

Što napraviti u situaciji kada motivacije jednostavno nedostaje?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.