Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

New Yorker nalaže povratak u prirodu

Jesenske Amisu i Smog kolekcije za muškarce i žene odlikuju retro chic stilom.

Pojava sve većeg broja jesenskih modnih kolekcija nažalost znak je kako se ljeto opasno bliži kraju. Tako nam je i New Yorker, popularan njemački lanac modnih trgovina za mlade, već sugerirao u čemu nas vidi obučene ove jeseni.

I kao što je jesen prepuna zemljanih tonova, tako i New Yorker linije Amisu i Smog u svojoj jesenskoj muškoj i ženskoj kolekciji vidljivo zagovaraju povratak u prirodu.

Urbani izgled i retro chic u kombinaciji s prigušenim bojama i cvjetnim uzorcima nagovještava se kao ultimativni trend sezone.
Ne samo da su se modni dizajneri New Yorkera po svoju inspiraciju vratili u prirodu, već predstavljeni modeli jasno dočaravaju fascinaciju koja proizlazi iz prošlosti. Odjeća je vidljivo inspirirana starom baštinom a retro chic stil i utjecaj 70-ih vrlo su intenzivni.Sigurni smo da ćete se i vi zaljubiti u ovu šarmantnu kolekciju koja se sastoji od šešira, prsluka, klasičnih kaputa i odijela od tvida…
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Duh i tijelo

U nekakvom prirodnom ciklusu, jesen bi nas trebala podsjetiti da usporimo i uživamo u plodovima svoga rada

Fashion report

Jedan od ključnih izazova s kojima se modna industrija suočava je potreba da bude usklađena s potrošačima i njihovim promjenjivim preferencijama.

Fashion report

Ah, ljetne haljine! Jednostavne, ali sofisticirane, lagane, ali impresivne, ženske haljine su pravi simbol ljeta i slobode koju ta sezona donosi.

Zanimljivosti

Provjerite imate li sve, ne zaboravite nešto važno, a sve što nedostaje kupite na vrijeme na jednom mjestu

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.