Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

New Yorker nalaže povratak u prirodu

Jesenske Amisu i Smog kolekcije za muškarce i žene odlikuju retro chic stilom.

Pojava sve većeg broja jesenskih modnih kolekcija nažalost znak je kako se ljeto opasno bliži kraju. Tako nam je i New Yorker, popularan njemački lanac modnih trgovina za mlade, već sugerirao u čemu nas vidi obučene ove jeseni.

I kao što je jesen prepuna zemljanih tonova, tako i New Yorker linije Amisu i Smog u svojoj jesenskoj muškoj i ženskoj kolekciji vidljivo zagovaraju povratak u prirodu.

Urbani izgled i retro chic u kombinaciji s prigušenim bojama i cvjetnim uzorcima nagovještava se kao ultimativni trend sezone.
Ne samo da su se modni dizajneri New Yorkera po svoju inspiraciju vratili u prirodu, već predstavljeni modeli jasno dočaravaju fascinaciju koja proizlazi iz prošlosti. Odjeća je vidljivo inspirirana starom baštinom a retro chic stil i utjecaj 70-ih vrlo su intenzivni.Sigurni smo da ćete se i vi zaljubiti u ovu šarmantnu kolekciju koja se sastoji od šešira, prsluka, klasičnih kaputa i odijela od tvida…
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Budi fit

Mnoge studije imaju različite nalaze koji se oslanjaju na različite čimbenike i željene rezultate, ali postoji općenito optimalno vrijeme za vježbanje

Duh i tijelo

10 važnih stvari koje često ne cijenimo dovoljno.

Moj dom

Naši stari jaja su najčešće bojili u crveno pomoću korijena cikle, ljuske luka ili crvenog radiča.

Gastronomija

Neodoljivi spojevi ukusnih pića i začina.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.