Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dobar posao

New Yorker portal za posao

Job Portal pruža sveobuhvatne informacije o zapošljavanju u kompaniji.

Pronalaženje zaposlenika važno je područje djelovanja kompanije New Yorker, a njihov novi Job Portal pruža sveobuhvatne informacije o mogućnostima zapošljavanja u kompaniji. Sloganom pod nazivom Take Off and Fly, ova se modna kompanija prezentira kao inovativni poslodavac i predstavlja svoj opseg aktivnosti.

Jasne izjave i sažeti naslovi garantiraju brz pristup slobodnim pozicijama i informacijama na temu Zaposlenje u New Yorkeru. Osobni intervjui sa zaposlenicima daju web stranici autentičnost, a kompaniji ljudsko lice. Taj emocionalni apel ohrabruje sve zainteresirane da se prijave.

Moderan i čist dizajn izgledom poput bloga omogućuje korisnicima brz pronalazak svih informacija koje trebaju u samo nekoliko klikova. Jezik koji se koristi je prilagođen ciljnoj skupini, a omogućuje upoznavanje zainteresiranih stranaka i potencijalnih kandidata direktno na njihovoj razini.Job Portal je međunarodni projekt koji je razvila i dizajnirala kompanija New Yorker. Ponuđen je na engleskom i njemačkom jeziku. Međutim, sve ponude za posao mogu se pronaći i na mnogim drugim jezicima. Integriran u postojeću web strancu kompanije, portalu je moguće pristupiti brzo i jednostavno.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Trendovi

Obrazovana i inteligentna osoba želi izgledati dobro, ukusno odjeveno jer i odjećom šalje signal društvu i svjesna je kako odjeća nije najvažnija, ali često...

Trendovi

Yamamay je dizajnirao odgovarajuće odjevne predmete za roditelje i njihovu djecu te za svakoga tko je obožavatelj ovih kultnih likova.

Dizajn

Cloud and Co slavi smjelost svog stila nakita s novim dizajnerskim komadima koji će ukrasti pažnju svih kreativaca i ljubitelja vrhunskih modnih dodataka.

Trendovi

FREYWILLE kolekcije nakita su nadahnute remek-djelima velikana slikarstva...

Advertisement