Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Putovanja

Nezaboravan doček Nove godine

PBZ Card Jumbo Travel Services ispunjava sve vaše želje.

Ulazak u novu godinu simbolizira novi početak kojemu se svi jako veselimo. Upravo zato se prelazak iz stare u novu godinu u cijelom svijetu slavi na poseban način. Zašto odgađati planove za proslavu Nove godine do zadnjeg trenutka? Ispunite si želje u blagdansko zimsko doba te otputujte na mjesta o kojima ste sanjali. Najljepše je u novu godinu ući na putovanju koje ćete pamtiti čitav život. A PBZ Card Jumbo Travel Services nudi ponude koje će vam raspiriti maštu i napuniti baterije za čitavu slijedeću godinu.

Božićna bajka sa Sjevera

Još uvijek niste upoznali Djeda Božićnjaka i njegove pomoćnike? Ne dopustite da Vam i ovogodišnji blagdani proteknu bez ispunjenja davno potisnutih želja iz djetinjstva! PBZ Card Jumbo Travel Services i ove godine organizira posjet Djedu Božićnjaku, ali i putovanja u neke od najljepših metropola sjeverne Europe. Kulturno bogatstvo Tallina koji je upisan na UNESCO-ovu listu svjetske baštine, moderno središte sjeverne Europe – Helsinki te glavni grad Laponije i dom Djeda Božićnjaka Rovaniemi,  definitivno su dobar razlog za vikend iz snova. Izravan čarter let iz Zagreba za kratko vrijeme vodi Vas u adventsku snježnu idilu na sam rub Arktičkog kruga u terminu od 11.12. do 13.12.2009. Doživite snježnu bajku u predivnim gradovima sjeverne Europe.

Nova Godina u europskim prijestolnicama

Novogodišnje blagdane moguće je, između ostalog, provesti u nekoj od europskih metropola. Uđite u Novu godinu iz Istanbula – europske prijestolnice kulture ili posjetite Pariz, metropolu romantike, u terminu od 31.12. 2009. do 3.1.2010. Za one koji žele ukomponirati Pariz i Bruxelles, zanimljiva tura tim gradovima organizirana je u periodu od 29.12.2009. do 2.1.2010. Tura po Belgiji ispunjena je okusom vruće čokolade i finim belgijskim pivom, a nudi se po vrlo povoljnoj cijeni u terminu od 30.12.2009. do 3.1.2010. Topliju Novu godinu možete doživjeti na Madeiri, Azurnoj obali ili u Pragu, Rimu, Lisabonu te talijanskoj Costieri Amalfitani, odnosno Rimu, Sorrentu i Capriju prema kojima su organizirani grupni polasci zrakoplovom.

Egzotični blagdani

Ako ste raspoloženi za nešto egzotičniji doček Nove godine, odvažite se za turu po čarobnoj Indiji od 27.12.2009. do 7.1.2010., uz posjet Delhiju, Agri, Jaipuru, Goi i Mumbaiju. Zanimljivo je i malo dalje na istoku, gdje vam PBZ Card Jumbo Travel Services nudi veliku kinesku turu u terminu od 28.12.2009. do 8.1.2010. U ovaj aranžman uključen je i posjet Shanghaiju, Zhujiaijaou, Suzhou, Hangzou te Pekingu i to po izrazito povoljnoj cijeni.

Za sve one koji Novu godinu žele dočekati na plažama uz toplo more, savršene destinacije su Kuba ili Brazil. Tura po Kubi uz posjet najatraktivnijim lokalitetima otoka koji još uvijek živi u prošlosti, organizirana je u terminu od 29.12. 2009. do 8.1.2010. U terminu od 30.12.2009. do 8.1.2010 posjetite Brazil,  gdje ćete vidjeti brazilske slapove Iguassu i temperamentni Rio De Janeiro, a odmor ćete pronaći na predivnim plažama Buziosa koje su nekad pružale utočište zloglasnim gusarima. I Bliski istok je uvijek interesantan i nadasve atraktivan, a vama se nudi tura po Jordanu, s izravnim letom iz Zagreba prema Ammanu, u vremenu od 27.12.2009. do 2.1.2010.


Osim raznolikih i zanimljivih ponuda PBZ Card Jumbo Travel Services po vašim željama može organizirati doček Nove godine gdje god ga vi zamislili!


VIŠE INFORMACIJA O PREDLOŽENIM NOVOGODIŠNJIM ARANŽMANIMA
POTRAŽITE OVDJE:

PBZ Card d.o.o., putnička agencija – Jumbo Travel Services
Radnička 44, Zagreb
Tel.: 062 123 124, Faks: 01/ 636 30 99
e-mail: www.jumbo-travel.hr, [email protected], [email protected]Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Putovanja

Zahvaljujući specifičnosti Zemljine orbite, svake četiri godine dobivamo dodatan dan, 29. veljače.

Duh i tijelo

Ispričat ću vam svoju osobnu priču o tome kako su me yoga i Indija oblikovali kao osobu i kao yoga učiteljicu.

Trendovi

U nastavku donosimo nekoliko prijedloga za najljepše novogodišnje outfite. Uvrstite crvenu, zlatnu, srebrnu, animal printove i svjetlucave komade.

Događanja

Kako je već općepoznato, novogodišnju noć prati uzrečica – 'Kako dočekate ponoć, takva će vam biti cijela godina'.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.