Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Nezgodni likovi za uredsku romansu

Saznajte s kojim kolegama ne bi trebali petljati ako vam je posao drag.

S obzirom da provodite veliki dio svoga dana na poslu, nije čudno ako ste razvili osjećaje za nekog kolegu. Neovisno o tome radi li se o leptirićima u trbuhu, sirovim strastima ili zabranjenoj romansi, vezna na radnom mjestu mogla bi vas stajati živaca, plaće, pa čak i posla.

Mnoge tvrtke imaju pravila koja zabranjuju ovakve veze, stoga si morate postaviti pitanje jeste li sigurni da ste spremni, uz odjeću na pod, baciti i oprez u vjetar. Nedavno objavljena anketa američkog portala za pronalaženje posla Vault pokazala je kako čak 59 % osoba koje su imale vezu s osobom na poslu smatraju da je ta romansa utjecala na njihov odnos s drugim kolegama.Zbog takve goruće strasti čak je 18 % ispitanika od njih 2000 bilo primorano napustiti tvrtku. ABS News šaljivo donosi top pet osoba kojih biste se trebali kloniti ako su vam misli usmjerene južnije od remena.

Pripravnik

Ne samo da najslabije poznajete ovu osobu u svojoj firmi, nego niste ni svjesni koliko možete naštetiti svom ugledu. Ovu napast najbolje ostavite na miru, neka se kuha daleko od stvarnosti uredskih prostorija. Ako kolege saznaju da spavate s pripravnikom, mogli biste upasti u zamku favoriziranja određenih zaposlenika.

Sistem administrator

Svi znaju da sistem administratori imaju moć nad nama. Možda oni to neće priznati, ali u stanju su i najmanji problem pretvoriti u ozbiljnog slona zbog kojeg nećemo imati pristup svom PC-ju sve dok se ne vratimo u njihovu milost. Jednom kada ga odbacite, ovaj stručnjak vam može zagorčati virtualni život i komunikaciju s drugim suradnicima. Ako želite dobru IT uslugu, čuvajte se onih seksualnih s vašim Webbyjem.

Uredski zavodnik

Ako popustite pred šarmom uredskog zavodnika, postat ćete samo još jedna u nizu od lovina. Vama će se smijati, o vama će pričati iza vaših leđa i na kraju ćete izgubiti i poštovanje i prijateljstvo kolega. Isplati li se sve to žrtvovati?

Šef

Šef+seks=katastrofa! Ne trebate biti izuzetno pametni da biste shvatili zašto je ova kombinacija osuđena na propast od samog početka, osim ako vam šef ujedno nije i muž. No, i tada se često javljaju ozbiljni problemi jer mnogi jednostavno ne znaju odijeliti svoje 'kućne' uloge od onih na radnom mjestu. Osim što može na vaša leđa navući mržnju svih kolega, veza sa šefom može biti i opasna po vaše srce. Ako netko razvije osjećaje, a oni ne budu uzvraćeni, bit će sto puta teži nastaviti profesionalni odnos.''Ako se viđate s nekim tko je na moćnoj poziciji, kao što je to vaš šef, to može stvoriti probleme vezane za način kako na vas gledaju druge osobe iz ureda. Ljudima će biti neugodno, isprva će misliti da se javio favoritizam, a onda bi mogli postati ljubomorni. Također ćete se naći na meti tračeva, glasina i zavisti'', objasnio je psiholog John Aiken za Quest News.

Šefova žena

Spavati sa šefom nikad nije dobra zamisao, ali spavati s njegovom ženom ili, još gore, kćeri, jednaka je samoubojstvu.

Ordinacija.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Život u dvoje

Samački život nije nimalo lak, ali bolje vam je biti solo nego s ovih pet tipova muškaraca.

Duh i tijelo

10 važnih stvari koje često ne cijenimo dovoljno.

SheRULES

Janja je osluškivala intuiciju i reagirala instinktivno. No najvažnije je da je poslušala sebe.

Drama Queen

S nekima bih nešto i odradila, a s nekima ne bih.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.