Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Njega kose po mjeri

Kerestas predstavlja prilagođene formule za rješavanje više problema kose.

Koncept 'njege po mjeri' svoj vrhunac doživljava u svijetu njege kose. Žene današnjice zahtjevaju učinkovita i ekskluzivna rješenja za potrebe svoje kose, rješenja koje donose vidljive rezultate. Još od svog nastanka 1964. Kérastase je dokazao svoju predanost pronalaženju targetiranih rješenja za svaki problem kose.

Žene najčešće imaju, ne jednu, nego više potreba i nisu spremne na kompromise – njihova suha kose može ujedno biti oslabljena, beživotna, s bojom bez intenziteta, dok je tankoj kosi potrebno puno više od učinka gustoće.Danas Kérastase ruši barijere profesionalne njege kose i otvara vrata salona budućnosti s lansiranjem Fusio-Dose. Kosi je neophodan tretman ne samo osnovnih, nego i dodatnih potreba, koje su jedinstvene od osobe do osobe. Kako bismo postigli zdravu, spektakularnu kosu potrebno je zadovoljiti oba aspekta.Fusio-Dose pretvara salon u laboratorij visoke tehnologije i pokreće novu eru personalizirane njege kose. Temeljen na visoko koncentriranim aktivnim sastojcima, Fusio-Dose omogućava frizeru stvaranje prilagođene formule za svakog klijenta, savršenu alkemiju za optimalan rezultat. Sa 4 stručna koraka koja se sastoje od ispitivanja suhoće, senzilibiteta boje, snage i gustoće kose, profesionalac analizira primarne i sekundarne potrebe kose te nudi duboki tretman.

Salonska njega

Nakon dijagnoze, odabire se prikladni koncentrat u jednoj dozi zajedno s pojačivačem koji odgovara tipu kose. Dobivena fuzija ekskluzivna je i rađena po mjeri čime se osiguravaju savršeni i neposredni rezultati. Injekcija efikasnosti koja kosu ispunjava ljepotom.

Kérastase najbolje od L’Oréal tehnologije daje u ruke frizera. 4 snažne tehnologije (koncentrati u jednoj dozi) profesionalnih formula miješaju se s četiri aktivna sastojka (pojačivači) u visoko koncentriranim dozama kako bi se ostvarile mnogostruke kombinacije: svaka stvorena za točno određenu potrebu.Kao univerzalno rješenje za njegu kose, Fusio-Dose može se koristiti kao dodatak bilo kojoj salonskoj usluzi koja nudi neposredne rezultate. Može se koristiti na dan bojenja, između ili prije bojenja te omogućava njegu rađenu po mjeri za svaki stadij života boje. Specijalan Fusio-Dose program za obojenu kosu postaje pravi saveznik za one koji žele produžiti trajanje boje.Fusio-Dose može upotrijebiti bilo tko, posebno je koristan za žene koje žele riješiti više problema kose odjednom te ujedno traže i učinkovit tretman. Nudi uistinu personaliziranu i brzu dozu ljepote čije blagodati može iskusiti svatko. Fusio- Dose se može koristiti samo u Kérastase frizerskim salonima kao tretman te se ne mogu kupiti za kućnu upotrebu. Ritual od 5 minuta stoji 100 kn.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Kombinacija sunca, mora, soli, vjetra i klora, kojima je kosa intenzivno izložena preko ljeta, utječu na blijeđenje boje kose te “izvlače” vlagu iz nje...

Beauty report

Najbolji pripravci za problem suhoće, masnoće i perutanja.

Savjeti i preporuke

3 prirodna lijeka za nježnu i mekanu kožu.

Savjeti i preporuke

Pod okriljem L'Oréal Professionnela nastali su Salon Expert saloni, koji s brandom dijele viziju, potrebu za stalnim usavršavanjem i težnju za postizanjem najboljih rezultata te...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.