Njega nakon ljeta

Završetak ljeta i početak hladnijeg razdoblja vrijeme je kada bismo se češće trebali posvetiti sebi, svojoj koži i tijelu.

Umjesto zimskog sna priuštite si stoga više njegovanja, imajući naravno u vidu kako je u predstojećem razdoblju vašoj koži potrebna drugačija njega nego ljeti, odnosno da se ne treba pridržavati istih kozmetičkih rituala kao i za toplih mjeseci.

Zaštitite tijelo i ruke

Blagim pilingom povremeno je potrebno ukloniti odumrle stanice, posebice na dijelovima tijela gdje je koža najgrublja, na laktovima i koljenima. Svakog dana priuštite si hidratantnu kupku, a poslije nje, umjesto losiona, radije izaberite kremu bogate teksture koja sadržava obilje sastojaka za zatezanje i hranjenje kože.

Najbolje je bogatu kremu ili mlijeko za tijelo nanijeti neposredno nakon tuširanja, dok je koža još vlažna, kako bi njihove sastojke što bolje upila.

Suhu kožu ruku također je potrebno prvo omekšati pilingom, a potom ih je dobro držati u kupki od aromatskih biljaka, primjerice onoj od lavande, koja je prirodni antiseptik. Na ruke zatim nanesite neki od hranjivih balzama, a kako biste dodatno pospješili njegovu blagotvornost, navucite pamučne rukavice desetak minuta ili za veća oštećenja kože čak i preko noći.

Za izuzetno suhe ruke Dove Hand & Nail Cream

Pazite na svoje dehidrirane ruke i držite ih mekanima uz ovu osvježavajuću matcha zelenu čajnu kremu i cvjetove sakure. Osvježavajuća formula s revitalizirajućim matcha zelenim čajem i cvijetom sakure odmah njeguje i hidrira pomažući transformaciju ruku.

Darujemo jednu čitateljicu ovom kremom.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #dove
  • Pratite naše društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 6. rujna, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica: Lara Kovačić