Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Njega nakon sunčanja

Vichyjev balzam za obnovu stanica nakon izlaganja suncu.

Pretjerano izlaganje suncu uzrokuje sunčeve opekline i ostala oštećenja kože koja s godinama postaju sve brojnija te mogu rezultirati ozbiljnijim problemima. Vichyev balzam za njegu kože nakon izlaganja suncu istovremeno hidrira, smiruje i pomaže koži popraviti oštećenja nastala tog dana.

Kod pretjeranog izlaganja suncu UV-zrake prodiru kroz slojeve kože i oštećuju zaštitne stanične membrane. Uz UV-zrake na kožu svakodnevno dodatno agresivno djeluju i sunce, pijesak, voda, vjetar i sol. Na kraju dana zaštita kože je oslabljena i koža postaje propusnija za UV-zrake, isušena i nezaštićena od štetnog djelovanja slododnih radikala. Kao posljedica na koži nastaju sunčane opekline, koža je sve isušenija, gubi sjaj i nedostaje joj mekoće i elastičnosti.Balzam za pomoć stanicama nakon sunčanja jest balzam za obnovu koji ujedinjuje ekstrakt vrbovice, učinkoviti aktivni sastojak koji smiruje kožu i u trenutku ublažava osjećaje boli i vrućine, te koncentrat lipida koji prodire u kožu gdje ciljano obnavlja oštećene stanične membrane i ponovno uspostavlja njihovu zaštitnu ulogu. Koža je odmah nakon uporabe smirena i intenzivno hidrirana. Nakon prva 24 sata koža se vidljivo oporavlja i crvenilo se smanjuje.Proizvod je hipoalergen, ne sadrži konzervanse niti boje i ispitan je na osjetljivoj koži pod dermatološkim nadzorom. Sadrži termalnu vodu Vichy koja dodatno smiruje nadraženu kožu (crvenilo i ostale znakove upale), smiruje osjećaje bockanja i svrbež kod osjetljive kože te potiče prirodni obrambeni mehanizam kože.

Cijeni proizvoda je 101,79 kn.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Ključ njege osjetljive kože leži u jednostavnoj činjenici da proizvodi koje koristite ne smiju sadržavati nadražujuće tvari, odnosno sastojke koji će vjerojatno uzrokovati nadraženost;...

Savjeti i preporuke

SPF (sun protection factor) oznaka kaže koliko zaštite od sunca nam neko sredstvo osigurava.

Savjeti stručnjaka

Postoji generalizirana vulvodinija, stanje kada bol zahvati cijelu vulvu, dok je lokalizirana vulvodinija češći oblik koji pogađa veći broj žena.

Zdravstveni karton

Iako češće pogađa stariju populaciju, disfagiju mogu imati i djeca

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.