Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Njega ruku je neizostavan dio svakodnevne rutinske njege

Krema za ruke s mirisnim tragom svježe oprane posteljine i cvjetnih nota iz Provanse, pomaže hidratizirati i omekšati kožu.

Uz lice, dio tijela koji je najviše izložen vremenskim uvjetima, su svakako ruke. Njega ruku je neizostavan dio svakodnevne rutinske njege, s naglaskom na posebnu pažnju kroz nepovoljne zimske vremenske uvijete kao što su  hladnoća, vjetar, ali i suhi zrak u  unutarnjim zagrijanim prostorima.

Krema za ruke Lavande Blanche

Krema za ruke s mirisnim tragom svježe oprane posteljine i cvjetnih nota iz Provanse, pomaže hidratizirati i omekšati kožu. Sadrži eterično ulje lavande. Općenito, lavanda ima antibakterijska i regenerativna svojstva te pomaže u zatezanju kože. Koristite eterično ulje lavande u liječenju akni, ekcema i psorijaze te kada želite smanjiti vidljivost staračkih pjega.

Nanesite bogato kremu za ruke dva puta dnevno između dlanova i nježno umasirajte u kožu (nokte, zanoktice, dlanove i nadlanice) dok se u potpunosti ne upije.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 27. listopada točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Mirela Fumić

Više

Darivanje

Dva potpuno nova proizvoda iz Regenerativne intenzivne linije za njegu kože osmišljena su da zadovolje potrebe zrele kože za one starije od 55 godina.

Savjeti i preporuke

Donosimo preporuke za L'Erbolario skincare proizvode vrijedne dodavanja u košaricu, prema domaćim beauty influencerima.

Dobar posao

Usprkos dijagnozi koja ju je šokirala, baš kao i sve oko nje, odlučila je upravo u tom trenutku dati otkaz i otvoriti svoju firmu.

Duh i tijelo

Zimski wellness igra ključnu ulogu u održavanju ravnoteže tijela i duha tijekom hladnih mjeseci.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.