Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Instagram Labelloglobal

Predstavljamo

Njega usana u nijansama

Beskompromisna njega usana u prelijepim nijansama 2-u-1 Labello Care & Colour.

Dvije godine nakon što je Dr. Oscar Troplowitz osmislio veliku inovaciju u njezi usana, Labello brand je postao poznat u Njemačkoj, Švicarskoj i Austro-Ugarskoj. Riječ Labello dobivena je kombinacijom latinskih riječi ”labium” (usne) i ”bellus” (lijepo), što najbolje prikazuje cilj Labella – čini vaše usne lijepima!

Za njegovane, glatke i meke usne s daškom boje ove jeseni brine novi 2-u-1 Labello Care & Colour. Unutrašnji sloj sadrži formulu s pantenolom koja usnama pruža potrebnu njegu, a vanjski sloj formulu s bojom koja usnama daje prelijepe nijanse. Prepoznatljivi Labello miris oduševit će vaša osjetila, a intenzivna hidratacija koju pruža zaštititi vaše usne tijekom hladnih mjeseci.

Labello Care & Colour dolazi u tri nijanse. Zavodljiva crvena za pobornice vječne elegancije, nježna i chic ružičasta za romantičarke i neutralna boja kože za neodoljivi prirodni look. Za postojanu boju, nanosite ga nekoliko puta dnevno, a kozmetičko ogledalo slobodno ostavite kod kuće jer nanošenje nikad nije bilo jednostavnije!

labelloLabello Care & Colour RED

2 sloja za senzacionalnu njegu usana: unutrašnji sloj sadrži inovativnu formulu s pantenolom za njegu, a vanjski sloj formulu s bojom koja intenzivno njeguje usne i daje im prelijepu, blagu nijansu crvene boje.
Preporučena MPC za 4,8g – 17,90kn

Labello Care & Colour ROSÈ

2 sloja za senzacionalnu njegu usana: unutrašnji sloj sadrži inovativnu formulu s pantenolom za njegu, a vanjski sloj formulu s bojom koja intenzivno njeguje usne i daje im prelijepu, nježno ružičastu nijansu.
Preporučena MPC za 4,8g – 17,90kn

Labello Care & Colour NUDE

2 sloja za senzacionalnu njegu usana:: unutrašnji sloj sadrži inovativnu formulu s pantenolom za njegu, a vanjski sloj formulu s bojom koja intenzivno njeguje usne i daje im blagu prirodnu nijansu boje kože.
Preporučena MPC za 4,8g – 17,90kn

Više

Trendovi

Labello donosi idealno praktično rješenje za njegovane usne koje će privući poglede gdje god se nalazili!

Savjeti i preporuke

Sjajila su svima omiljeno pomagalo koje će u svakoj prilici naglasiti vaše usne te im dati malo boje za dodatnu svježinu.

Beauty report

Bogate jantarne nijanse u 3 limited edition staklenke stavljaju naglasak na vrijedne kraljice košnica: pčele!

Beauty report

Labello Caring Scrub Wild Rose i Aloe Vera omogućuje piling usana u pokretu, bilo kad i bilo gdje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.