Njegovih 6 seks grijeha

Seks – tema o kojoj bruji cijeli svijet ponovno nam je zaokupila misli. No sada su na redu muškarci i njihove iritantne navike.

Preskakanje predigre

Predigra nije samo mit koji se spominje u ljubavnim romanima, naprotiv, ženama ona predstavlja temelj za postizanje orgazma. Stoga prvi znakovi seksualnog uzbuđenja nisu prilika za još jedan nesmotreni seks. Pomoći vam neće niti glad u očima i nervozno stimuliranje prstima. Uključite sva osjetila i ne zaboravite na osjećaje.

Pijani seks

Pijani seks zna imati svoje zabavne trenutke, no samo ako ste oboje pod utjecajem alkohola. Budite sigurni da vaša nježnija polovica neće biti pretjerano zainteresirana za igrice pod plahtom koje su popraćene mirisom piva, cigareta i na kraju potpunom disfunkcijom glavnog ‘alata’.

Odgađanje

Istina je da ponekad uživamo u dugom vođenju ljubavi i postoje trenuci kada obje strane žele da užitak traje što duže, no to nije uvijek pravilo. Nakon napornog radnog dana, brzinske nabave namirnica, kuhanja i reda peglanja garantiramo vam da sve iznad 20 minuta ne dolazi u obzir. Smirite Romea u sebi i natjerajte nas na vrištanje, a ne na plakanje od iznemoglosti.

Tempiranje

Muškarci su s Marsa, a žene s Venere, a u prilog tome govori i vrijeme potrebno za postizanje orgazma. Dok je muškarcima u prosjeku potrebno 8 i pol minuta za postizanje vrhunca, žene su malo kompleksnije. Nastojanje postizanja orgazma u isto vrijeme je osuđeno na propast. Umjesto toga, uživajte u erotskim užicima i budite spontani.

Čekić stil

Možda funkcionira u filmovima, no u stvarnom životu gdje glavnu ulogu ne igraju Michael Douglas i Sharon Stone ritmično i agresivno nabijanje na duži period je zabranjeno.

Mijenjanje poza

Vođenje ljubavi nije luna park, iako se ponekad osjećate kao da je tako. Naučite prepoznati signale koje vam šalje partnerica i zadržite se u pozi koja joj pruža užitak, a uz slučaju promjene ne radite prevelike egzibicije.