Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Nježnosti uz glazbu

Osluhnite pjesmu svim osjetilima, razmjenjujte dodire uz ritam ljubavi!

Pripremite teren za zavođenje uz deset pjesama koje su, po časopisu Blender, savršene za vruće noći.

Počnite s hitnom pomoći – seksi preradom grupe Ambulance LTD "The Ocean". Lou Reed je još 1972. izveo godine te mazne stihove, a Ambulance LTD su ih nešto malo zasolili 2004. Ova pjesma dat će vam poseban bliski ugođaj u kasno kišno poslijepodne.

U nešto žešći ritam otvorene seksualnosti vodi nas pop kraljica Madonna. Uz hit "I am Open and Ready" ona je kaže se istraživala svoje granice, a šuška se da se uz zvukove ove pjesme "slizala" s producentom "I am open and ready" Lennyjem Kravitzom. Očigledno pjesma pokreće adrenalin potreban za opasnu aferu.

Mega hit 90-ih bio je "Wicked games", Crisa Issaca, koji svojim dubokim glasom pjeva: “Za svaku nestašnu stvar koju napraviš, više sanjam o tebi“. Svakog će dovesti u stanje da bi ljubio i bio ljubljen.

Ništa bez zabranjene ljubavi

Otac lijepe pjesme Frank Sinatra 1967. godine svojim specifičnim šaptom pjevao je  "Blue eyes". Pjesma jednostavno traži atmosferu zadimljenog prostora, poglede ispod obrva s poluosmjesima koji nagovještavaju nešto više.

Umjetnik znan kao Prince pjevušio je psihodeličnu odu ženskom prijateljstvu u "Sign ‘O’ the Times". Kroz zvuke gitare Prince izražava svoje misli o tom kako bi se djevojke trebale ponašati jedna prema drugoj, a i prema muškarcima.

"Nema ljubavi kao ona koja je zabranjena", pjeva R. Kelly. R’n’B zavodljivi ritam u hitu "Down love". Pjesma govori o muškarcu kojeg zavodi fatalna žena koja je već zauzeta. Ali ljubav nema pravila pa tako i vi uz ovu pjesmu možete učiniti nešto ne zločesto, već samo nestašno.

Neobično je zavodljivo čuti prelijepu egzotičnu ženu poput Sade kako uzdiše stihove u pjesmi "Your Love Is King". To je prekrasna uspavanka za vrijeme u dvoje.

Kad zvijezde sjaje u očima

Možda ne možete zamisliti seksi vrijeme uz Massive Atack, ali varate se. Pjesma "Teardrop" je savršena za sve oblike interakcije dvoje strasnih ljudi. A kako stihovi kažu: "Love, love is a verb, Love is a doing word.”

Goli D’Angelo i njegov hit "Untitled (How Does It Feel)" rangirani su kao jedan od najbolje produciranih spotova ikada. Ritam pjesme daje samopouzdanje i topli seksi osjećaj da ste vi kraljica večeri koja može osvojiti bilo kojeg muškarca.

Listu završavamo sa jazz virtuozom Milesom Davisom. Njegova glazba je topla i zavodljiva, a pjesma "All blues" je klasični Davis od kojeg trnci prolaze tijelom, a zvijezde sjaje u očima. Lijepo je biti živ i osjećati.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Ovo je trenutak kada trebamo oprostiti, kako sebi, tako i drugima, kako bismo nastavili živjeti sretno.

Zanimljivosti

Poznati su iskreno odgovarali na brojna pitanja iz publike, od usklađivanja privatnih i poslovnih obaveza, usponima i padovima pa sve do pitanja intime i...

Seks

Nećete vjerovati, ali samo osam posto nevjernih muškaraca priznalo je da su u tuđi krevet skočili isključivo zbog tjelesnih užitaka.

Zanimljivosti

Novo izdanje Ženske priče održat će se uklubu hrvatskih glazbenika SAX! 

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.