Noćni shopping u Westgateu

Da je siječanj mjesec velikih zimskih rasprodaja – opće je poznato u cijelom svijetu. Westgate Shopping City u mjesecu dugoočekivanih rasprodaja za svoje je posjetitelje pripremio prvu ovogodišnju kasnovečernju šoping avanturu u kojoj će trgovine ponuditi sniženja do čak 70%.

Šopingholičari, ljubitelji mode, a i svi oni koji su s nestrpljenjem čekali mjesec velikih rasprodaja da bi obnovili i upotpunili svoju zimsku garderobu, doći će na svoje već ovaj tjedan, od 5. do 8. siječnja kada će se održati prvi ovogodišnji Late night shopping s nevjerojatnim popustima.

Velika sniženja u izlozima više od 250 različitih trgovina i čak 700 najpoznatijih domaćih i stranih brendova najvećeg hrvatskog trgovačkog centra, pravi su mamac za one koji će biti dio šoping avanture od četvrtka do subote do ponoći, te u nedjelju, 8. siječnja do 21h. Posjetitelji sljemenske utrke Snježna kraljica prvog dana kasnovečernje šoping avanture također će moći do 24h uživati u odličnim ponudama ugostitelja i rasprodajama poznatih brendova.

Sastavite popis željenih stvari – baš onih na koje ste čekali cijele sezone i uputite se u Westgate u kojem će do kraja siječnja sniženja rasti, a cijene padati. U ovotjednoj ponudi za posjetitelje su pripremljena mnoga šoping iznenađenja i nevjerojatna sniženja do čak 70% na cjelokupan ili dio asortimana.

Do 60% popusta moći će se ostvariti u trgovini Pittarello, 50% do 60% popusta nudi Benetton, Sisley i Playlife, 50% popusta pružit će Lacoste, Marc O’Polo, Bench, O‘ Neill i Lotto, dok će Okaidi, Wenice, Bambi, Mango i Zipper omogućiti do 50% na sve. Gant, Kappa i Multibrand Boa pružit će popust od 40%, a od 40% do 60% tj. 70% Models Fashion Store i X-Nation. Drogerija DM ponudit će popust od 15%, a Müller 10% na sve. Salsa nudi popust od 20% do 50%, a poznati brand C&A omogućit će popust od 20%. Dio asortimana ovog će tjedna do 70% biti snižen u Goldenpointu i Orsayu te će se moći ostvariti sportski popusti do 50% u trgovinama Hervis, Sportina i Intersport. Marks&Spencer, s’Oliver, Krona, parfumerija Douglas i drugi također će dio svog asortimana sniziti do 50%.