Noelle daruje!

Paleta novih proizvoda branda Noelle olakšat će sve beauty navike za vrijeme godišnjeg odmora. Popularna rose gold boja nametnula se kao najsjajniji trend sezone pa se i Noelle potrudio imati nešto od toga. Make up kistovi i četkice omiljenog beauty branda, koje dolaze u luksuznom bijelom pakiranju, neizostavan su dio svake kozmetičke torbice, a pogotovo one s kojom ćete ovo ljeto krenuti na put.

Ovalni set od ukupno 7 četkica savršen za sve make up potrebe stigao je u ružičasto zlatnoj boji i odgovorio na sve vaše make up potrebe. Osim fantastične podloge i nanošenja kontura ili rumenila, Noelle nije zaboravio na jedan od najvećih ženskih aduta – trepavice. Tu je i maleni travel kit koji čine neophodna tri kista – za podlogu, skrivanje podočnjaka i nanošenje sjenila, a svojim šarmantnim dizajnom i praktičnim pakiranjem stat će i u najmanju beauty torbicu. Uz ovaj prijenosni makeup set, Noelle brand donosi i ružičasti silikonski jastučić za nanošenje pudera.

Silikonski jastučić za makeup

Silikonski jastučić za makeup

Kako bi četkice uvijek bile savršeno čiste i održavane što je ključno za zdravu kožu i blistav izgled, Noelle donosi i jedinstveni čistač make up kistova u obliku srca koji je idealan za čišćenje vaših omiljenih kistova i četkica.

Noelle i She.hr jednu čitateljicu daruju sa Silikonskim jastučićem za makeup i uvijačem za trepavice! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #noelle
  • Lajkajte njihovu Facebook stranicu @noellebrush

Prijave primamo do 26. lipnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica Vlatka Lončarić.