Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti i preporuke

Noelle set za savršen make up cijelog dana

Novost na hrvatskom tržištu beauty proizvoda su Noelle kistovi i četkice koje će oduševiti sve ljubiteljice make up-a, a koje su dostupne kao set četkica pakiranih u etuiju od eko kože.

Sve ljubiteljice šminke i beauty trendova znaju da je za savršen izgled od ključne važnosti, ne samo kvaliteta proizvoda, nego i odgovarajući način nanošenja. Zato su make up kistovi i četkice neizostavan dio svake kozmetičke torbice, po preporuci profesionalnih vizažista. Novost na hrvatskom tržištu beauty proizvoda su Noelle kistovi i četkice koje će oduševiti sve ljubiteljice make up-a, a koje su dostupne kao set četkica pakiranih u etuiju od eko kože.

NOELLE1

Kistovi, četkice i aplikatori koje žena u svakodnevnoj rutini pri šminkanju može zatrebati sada su dio jednog make up setaNoelle – koji sadrži čak 12 kistova različite namjene vrhunske kvalitete. Četke su izrađene od sintetičke dlake, izrazito mekane i nježne za kožu. Jedna od ključnih prednosti make up seta je što su sve četkice pakirane u etuiju te su zaštićene od neželjenih vanjskih utjecaja (prašine, vlage ili doticaja s drugim kistovima), a posebno su prikladne za putovanja. Noelle set make up kistova dostupan je svim BIPA trgovinama po cijeni od 169,90 kuna.

NOELLE ruž

Kad su make up trendovi u pitanju, osnovno pravilo glasi: za savršen izgled ključno je korištenje odgovarajućih kistova. Noelle make up set sadrži četkice za tekući puder i puder u prahu, četkice za rumenila, kistove za sjenila različitih oblika, kist za obrve, za konturiranje, kist za nanošenje tuša na oči, te kist za ruž. Nanošenje šminke može biti jako jednostavno ako imate profesionalne kistove i aplikatore.

 

Pročitajte još

Beauty report

Slaveći 135 godina podržavanja žena i ljepote, Avon nastavlja svoje obećanje da će pomoći ženama otkriti svoju snagu i promijeniti svoj život na bolje.

Beauty report

Usne su vrlo moćno oružje koje žene koriste tijekom zavođenja jačeg spola. Mame na poljupce i pobuđuju erotičnost.

Savjeti i preporuke

Pomažemo vam u svakodnevnoj borbi - kako da prištići postanu manje vidljivi. Isprobano - djeluje!

Beauty report

Puderasta struktura novih Felce Azzurra dezodoransa učinit će vruće ljetne dane još bezbrižnijima.

Advertisement