Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Nokia besplatno zamjenjuje punjače

Punjenje mobitela ne mora biti bezazleno.

Nokia je danas započela program besplatne zamjene punjača u kojem će korisnicima koji posjeduju pojedine Nokia punjače proizvedene od treće strane biti preporučeno da ih besplatno zamjene.

Tijekom rutinskog procesa kontrole kvalitete, Nokia je ustanovila potencijalni problem s kvalitetom proizvoda kod pojedinih punjača koje proizvodi jedan od dobavljača. Naime, plastični pokrov punjača mogao bi se olabaviti i odvojiti čime bi izložio unutarnje komponente, a to bi opet uzrokovalo udar električne energije ukoliko se unutarnje komponente dotaknu dok je punjač uključen u struju. Iako nije zabilježen nijedan incident ili ozljeda povezanu s ovim punjačima, oprez nije na odmet.

Samo ograničeni broj određenih modela punjača koje je proizveo jedan od dobavljača tijekom određenog perioda je unutar programa zamjene. To su modeli AC-3E i AC-3U proizvedeni između 15. lipnja i 9. kolovoza 2009. i model AC-4U proizveden između 13. travnja i 25. listopada 2009. Međutim, samo model punjača AC-3E se prodaje u Europi; dok se punjači AC-3U i AC-4U se prodaju u Sjevernoj i Latinskoj Americi.

Prethodno provjerite kodove

PRIMJER OZNAKEPrije nego krenete sa starim punjačem po novi provjerite:

1. broj modela punjača:
AC-3E
AC-3U
AC-4U

Ako je vaš punjač nije na popisu ne trebate prelaziti na drugi korak.

2. ustanovite je li punjač proizveo BYD.

3. identificirajte kod datuma proizvodnje punjača.

Ako posjedujete AC-3E ili AC-3U punjač koji sadrži proizvodne kodove između „925“ i „939“ (kao što je prikazano na ilustraciji), on je unutar programa i trebali biste ga zamijeniti za besplatni zamjenski punjač.  Također, ako posjedujete AC-4U punjač koji sadrži proizvodni kod između „916“ i „943“ i on je unutar programa besplatne zamjene. Ako je naveden drugi kod, vaš punjač nije unutar programa.

Ako je vaš punjač predviđen za zamjenu Nokia preporučuje da ga prestanete koristiti.

Više na web stranici Nokia: http://chargerexchange.nokia.com ili na telefon 0800 222 781.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Otvaranjem redizajniranog Xiaomi Storea u Zagrebu, u suradnji s ovlaštenim distribucijskim partnerom tvrtkom Bijelić Co, Xiaomi će dodatno pojačati vidljivost svojih proizvoda i prisutnost...

Zanimljivosti

Xiaomi je i ovog puta oduševio korisnike diljem svijeta i to s potpuno nova tri modela izvanrednih karakteristika.

Zanimljivosti

Pokušali smo sastaviti popis najboljih video igara sa sportskom tematikom koje su, svaka u svoje vrijeme, natjerale stotine milijuna ljudi diljem svijeta da satima...

Duh i tijelo

Kava, hrana i ostali zločini protiv sna.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.