Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Nokia – tri nova mobitela

Messaging i društvene mreže u prvom planu.

Nokia je predstavila tri nova mobilna uređaja: Nokia C3, Nokia C6 i Nokia E5, dizajnirana kako bi pružili bolje alate za slanje poruka i sudjelovanje u društvenim mrežama za korisnike diljem svijeta, po prihvatljivim cijenama. Spomenuti novi uređaji sadrže punu QWERTY tipkovnicu i omogućavaju pristup širokom rasponu različitih računa elektronske pošte, IM zajednica i društvenih mreža.


U Nokiji kažu kako se "raspon njihovih uređaja namijenjenih prvenstveno slanju poruka i emailova pokazao vrlo uspješnim“, te da su se "usluge koje pružaju lagani pristup privatnim i korporativnim emailovima pokazale su vrlo popularne na QWERTY pametnim telefonima kao što su Nokia E71 i Nokia E63." Ljudi žele najbolje korisničko iskustvo slanja emailova, poruka i pristupa društvenim mrežama na cjenovno prihvatljivom uređaju, bilo da s njega šalju obične SMS-ove, elektronsku poštu ili poruke s Twitter računa. A Nokia C3, Nokia C6 i Nokia E5 stvorene su upravo za to.

Nokia C3

Ovo je prvi uređaj s cjelovitom QWERTY tipkovnicom unutar najpopularnije svjetske telefonske platforme – Series 40, te je prvi u svom rangu koji omogućava pristup društvenim mrežama s početnog zaslona uređaja. Korisnici time mogu jednostavnije pregledavati i komentirati sadržaje na društvenim mrežama poput Facebooka i Twittera, obnoviti tamošnji status ili sa svojim prijateljima podijeliti fotografije i video snimke.

Po cijeni od 90 eura bez poreza i davanja, Nokia C3 dolazi sa predinstaliranim aplikacijama Ovi Mail i Ovi Chat, putem kojih korisnici po prvi put mogu otvoriti račun elektronske pošte ili chata izravno sa svog uređaja, bez potrebe za osobnim računalom. Druge važne značajke ovoga telefona su Wi-Fi povezivost, fotoaparat s 2 megapiksela, bogate boje na zaslonu od 2.4 inča te podrška za memorijsku karticu veličine do 8 GB. Nokia C3 trebala bi biti dostupna od drugog tromjesečja 2010. u raznolikim bojama, uključujući zlatno-bijelu, metalik sivu i intenzivno ružičastu.

Nokia C6

Nokia C6 je pametni telefon baziran na Symbian sustavu koji objedinjuje pogodnosti zaslona osjetljivog na dodir od 3.2 inča s kliznom tipkovnicom. Veliki zaslon omogućava sjajno iskustvo pristupanja Internetu , kao i pristup Facebooku izravno s početnog zaslona. Uz bogati skup mogućnosti za korištenje elektronske pošte i društvenih mreža, Nokia C6 predstavlja idealan izbor svima koji i u pokretu žele pristup informacijama.

Trebala bi biti dostupna od drugog kvartala 2010., po cijeni od 220 eura bez poreza i davanja. Sadrži brojne značajke poput visokokvalitetnog fotoaparata od 5 megapiksela s automatskim fokusom i bljeskalicom, te aplikaciju Ovi Karte s besplatnom pješačkom i vozačkom navigacijom. Dodatno, u Ovi Storeu su dostupne tisuće korisnih aplikacija, od igara i vijesti do web usluga.

Nokia E5

Točka na i ovog trojca, najnoviji je dodatak Nokia E liniji, Nokia E5. Dizajnirana je za sve koji teže produktivnosti kako u profesionalnom, tako i u privatnom životu. Nokia E5 bazirana je na Symbianu i slijedi uspješni nacrt uređaja poput Nokia E72 i Nokia E63. Nokia E5 povezuje visoko kvalitetne poslovne značajke s pristupom osobnim društvenim mrežama i zabavnim sadržajima, što pravi profesionalac i očekuje od pametnog telefona.


Zahvaljujući brojnim aplikacijama posvećenima poboljšavanju produktivnosti svakog korisnika, dostupnima putem Ovi Storea, Nokia E5 je kao stvorena za lakše snalaženje u zgusnutim životnim rasporedima. Uz izravan pristup u više od 90 posto svjetskih korporativnih sustava elektronske pošte putem aplikacija Mail for Exchange i IBM Lotus Notes Traveler, lako je s drugima ostati u kontaktu – bilo kada i bilo gdje.

Procijenjena cijena Nokije E5 iznosi 180 eura bez poreza i davanja, a očekuje se da će na tržištu biti dostupna od trećeg tromjesečja 2010.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Drama Queen

Netrpeljivost, oholost i zavist svuda su oko nas.

Drama Queen

Sto ljudi, sto ćudi, sto žena dvjesto sisa!

Zanimljivosti

Otvaranjem redizajniranog Xiaomi Storea u Zagrebu, u suradnji s ovlaštenim distribucijskim partnerom tvrtkom Bijelić Co, Xiaomi će dodatno pojačati vidljivost svojih proizvoda i prisutnost...

Zanimljivosti

Xiaomi je i ovog puta oduševio korisnike diljem svijeta i to s potpuno nova tri modela izvanrednih karakteristika.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.