Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Nokti u različitim bojama

Ovog ljeta isprobajte manikuru poput šarenih bombona.

Trendovi u lakiranju noktiju neprestano se mijenjaju. Nakon savršene francuske manikure, trendova ombre i neonskih boja na noktima, hit su nokti u bojama šarenih bombona. Ljeto je savršeno vrijeme za eksperimentiranje bojama, od boja kose, odjeće pa do noktiju.
Ovakva manikura vraća vas u djetinjstvo kad se niste mogle odlučiti koju boju laka ćete odabrati pa ste se odlučile za pet različitih boja.
Raznobojnom manikurom probudit ćete zvijezdu u sebi i biti baš poput Rihanne i Beyonce.
Ovakvo lakiranje noktiju je iznimno zabavno, a ne morate brinuti oko toga poklapa li se boja noktiju s odjećom, pogotovo ljeti kad su sve boje dopuštene.
Volite li više pravila, a raznobojni look je previše lud za vaš ukus, probajte ombre manikuru ili namažite samo jedan nokat u drugoj boji.Možete isprobati i svjetlucavi lak ili kavijar manikuru na samo jednom noktu, a ostale obojite u sličnom tonu ili francusku manikuru u šarenom stilu.
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Nokti na rukama rastu 3.5 milimetra mjesečno, a ako vam se čini da nije tako možda vam nedostaje vitamina.

Dizajn

Što je najbolje, ovu vrstu radova možete sami napraviti, no to nikako ne znači da poslu treba pristupiti s nepažnjom i bez pripreme.

Fashion report

Donosimo komade u najpoželjnijim bojama za pravi ljetni outfit koje možete pronaći u Designer Outletu Croatia.

Trendovi

Bazni lakovi i nadlakovi idealan su dodatak vašoj manikuri jer bazni lak štiti i njeguje nokte, dok nadlak omogućuje da lak na noktima traje...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.