Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Nokti u različitim bojama

Ovog ljeta isprobajte manikuru poput šarenih bombona.

Trendovi u lakiranju noktiju neprestano se mijenjaju. Nakon savršene francuske manikure, trendova ombre i neonskih boja na noktima, hit su nokti u bojama šarenih bombona. Ljeto je savršeno vrijeme za eksperimentiranje bojama, od boja kose, odjeće pa do noktiju.
Ovakva manikura vraća vas u djetinjstvo kad se niste mogle odlučiti koju boju laka ćete odabrati pa ste se odlučile za pet različitih boja.
Raznobojnom manikurom probudit ćete zvijezdu u sebi i biti baš poput Rihanne i Beyonce.
Ovakvo lakiranje noktiju je iznimno zabavno, a ne morate brinuti oko toga poklapa li se boja noktiju s odjećom, pogotovo ljeti kad su sve boje dopuštene.
Volite li više pravila, a raznobojni look je previše lud za vaš ukus, probajte ombre manikuru ili namažite samo jedan nokat u drugoj boji.Možete isprobati i svjetlucavi lak ili kavijar manikuru na samo jednom noktu, a ostale obojite u sličnom tonu ili francusku manikuru u šarenom stilu.
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Argentumova nova jesenska kampanja Oboji jesen nakitom inspirirala nas je da ove jeseni svoje slojevite outfite dodatno istaknemo šarenim i upečatljivim nakitom.

Beauty report

Latte nokti izgledaju otprilike upravo onako kao i zvuče: manikura inspirirana omiljenim napitkom u svijetlo žutosmeđoj, brončanoj ili smeđoj nijansi.

Beauty report

Nokti su svakako detalj na našim rukama koji žene rado ukrašavaju.

Trendovi

Jarke i odvažne boje imaju moć uljepšati svaki dan, potiču pozitivne emocije i dobro raspoloženje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.